Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Never make a woman angry

Gör aldrig en kvinna arg..

En berättelse ur den kristna världen..
En kvinna anlände till paradisets Portar. Medan hon väntade på Sankte Per att välkomna henne, tittade hon igenom portarna och såg en underbar bankett. Runt bordet var hennes föräldrar och alla andra personer hon hade älskat och som dött före henne. De såg henne och hälsade henne och undrade hur hon hade varit och menade att de väntade på henne.

 

När Sankte Per kom tillbaka, sa kvinnan till honom:

”Det här är en sådan underbar plats, hur kommer jag in?” ”Du måste bokstavera ett ord”, svarade Sankte Per henne. ”Vilket ord då” undrade kvinnan. Hon fick som svar, ordet kärlek…Kvinnan stavade till det rätt och Sankte Per, välkomnade henne till paradiset.

Ett år senare, kom Sankte Per till kvinnan och bad henne vakta porten åt henne den dagen. Medan hon vaktade porten, anlände hennes man. ”Jag är förvånad att se dig här, hur har du varit” undrade kvinnan.

”Åh jag har haft ett bra liv sedan du dog, jag gifte mig med den vackra unga sjuksköterskan som tog hand om dig när du var sjuk.” Sade mannen. ”Sedan vann jag på lotteriet, jag sålde det lilla huset du och jag bodde i och köpte en stor herrgård. Jag och min nya fru reste runt världen. Vi var på semester och jag surfade när jag föll i vattnet och slog mitt huvud, och här är jag. Vilken otur. Hur kommer jag in?”

 

”Du måste stava till ett ord”, svarade kvinnan.” ”Vilket ord?” Undrade mannen

 

”Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis”, svarade hon.

Sensmoral:

Gör aldrig en kvinna arg…du får sota för det..

Ps: Det längsta ordet enligt Oxford dictionary är lungsjukdomen pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis (45 bokstäver).

 

Nu har ni lärt er ett nytt ord…Bara ifall att ni driver en kvinna till ilska och hon har makt över helvetet och paradiset…eh

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.