Press "Enter" to skip to content

Amerikanska soldater pissar på muslimer

Urinerande soldater förnedrar tre döda män – DN.SE.

Än en gång har USAs militär visat sin avsky och sitt hat för muslimerna. I Islam har likskändning en ytterst negativ inverkan på oss muslimer, när Imam Hussain mördades, så red man på hans kropp med sina hästar och man kapade av huvudet på honom, och här ser vi hur amerikanska soldater, kommer med frihet och demokrati, genom att pissa på döda fiendesoldater i Afghanistan.

Varning för starka bilder:

 

3 Comments

 1. Shia4Life
  Shia4Life 12 januari 2012

  Det är inte bra och pissa på döda människor men att du hävdar att de är muslimer är en annan sak. De här Talibaner är Vahhabiter och tror starkt på att de går direkt till paradiset om de dödar 7 eller många shiiter, gud vet hur många shiiter eller oskyldiga människor som de här personerna har dödat.
  Om du frågar mig så tror jag att de har gjort fel men jag som en Shia blir inte ledsen av det. Precis som Imam Ali (as) som sa så här ”Jag dödade inte Othman (LANATOLLAH ALAYH) och hade inget att göra med det, men jag blev inte ledsen av att han dödades heller” om Othman (LANATOLLAH ALAYH).
  Jag kommer från Afghanistan och vet vad jag pratar om när det gäller Talibaner.

 2. Bahlool
  Bahlool 12 januari 2012

  Skillnaden mellan oss och talibanerna (som är deobandis) är att vi är shias of Ahlul Bayt jag blir inte ledsen för de dör, men jag har ändå shiitiska tankar i mig som säger, jag låter dem stå till svars inför Allah. JA de mördade tusentals hazaris och gör det än, och må Allah förbanna dem för det, men vi vet inte säkert det är talibaner heller

 3. Shia4Life
  Shia4Life 13 januari 2012

  Jo, jag vet med säkerhet att det är talibaner det handlar om. Men du har också rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *