Press "Enter" to skip to content

4 Comments

 1. S
  S 04 februari 2012

  Hej!
  Skulle du kunna fördjupa dig inom detta ämne, vad innebär fadak och varför är det grunden till fitna?
  Keep up the good work

 2. Bahlool
  Bahlool 04 februari 2012

  Fadak gav Proftens familj oberoende, det var ett stort område som Ahlul Bayt fick ärva från profeten Muhammad s.a.w och med det gavs det mat och stöd till Ahlul Bayts anhängare, något som var en törn i makthavarnas ögon. När man stal landet var det en törn i ahlul bayts ögon, det var en av många orättvisor som började begås mot dem. Landet återlämnades och stals otaliga gånger. I samband med Fadak försökte man bränna upp Fatimah i hennes hus och man hotade resten av deras anhängares liv..man skickade iväg Abu Dharr till exil, man utövade press och hot mot ahlul Bayt och deras anhängare.

 3. S
  S 06 februari 2012

  Tack, kommer förmodlig googla mer om det senare.
  Må gud belöna dig och underlätta för dig genom livet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *