Press "Enter" to skip to content

Ännu ett terrordåd mot Irans vetenskapsmän

Ännu en iransk vetenskapsman dödad – DN.SE.

Ännu en gång har man mördat en vetenskapsman i Iran, för att denne ansågs arbeta med kärnteknik. Väst, och då särskilt USA, Israel och Frankrike har gång på gång hotat med krig och i detta krig ingår terrordåd mot vetenskapsmän och deras biförare.

Man har från USAs håll gång på gång hävdat att Iran stödjer statsterrorism, men vad är detta om inte statsterrorism, när vetenskapsmän mördas gång på gång för att de försöker få bort Iran från oljeberoende och ge dem kunskaperna i kärntekniken? En kärnteknik som vi även i Sverige besitter?

3 Comments

 1. zulqarnain
  zulqarnain 14 januari 2012

  Inte nog med det så vet alla att det är Israelerna som står bakom detta men ingen säger något men man höjde rösterna när USA anklagade iran för att döda saudi ambassadören i USA där inga bevis fanns tillgängliga

 2. Bahlool
  Bahlool 14 januari 2012

  Nu kom det fram att mossadagenter hyrt jundullah terrorister, i CIAs namn..fina vänner de är Israel och USA när de lurar varandra så där

 3. Haidar
  Haidar 07 mars 2013

  Någon amerikan i regeringen vet inte vem det var hade redan sagt i ett uttalande att dem ”ska” stoppa irans utveckling mm. Dem kommer inshallah aldrig lyckas och dem kommer få sitt straff från Allah subhanahu wa ta ala i den här dunya eller nästa akhira eller båda Inshallah!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *