Press "Enter" to skip to content

Judiska brottslingar

Turkiet hittar Gazasoldater på nätet – DN.SE.

Judarna förföljde ett stort antal nazister, världen runt, för att få dem kidnappade eller häktade för de brott dessa lär ha begått mot judarna under andra världskriget. Med all rätta. Nu är det så att judar som begått illdåd, ska få smaka samma medicin.

Tidningar hävdar att Turkiet kommit fram till vilka som deltog i massakern på internationellt vatten förra året, då man sköt ihjäl 9 fredsaktivister för att dessa ville hjälpa det svältande Gaza.

Det är ju bara rätt att en brottsling ska åtalas och dömas för de brott han eller hon begått. Israel anföll dessa stackars fredsaktivister på internationellt vatten, olagligt enligt all världens lagar, ändå kom de undan med det brottet.

Sedan ”islamisterna” i Turkiet fått mera makt, har det lett till att Turkiet börjat gå den väg som kan kallas den rätta vägen, den moraliska vägen där man inte stödjer dessa massmördare. Länge leve det nya ottomanska riket!

56 Comments

 1. zulqarnain
  zulqarnain 14 oktober 2011

  Hanna
  Tack för länken men vad tror denna lirare om jag säger att nazisterna kan spilla lite vin men det var nödvändigt precis som egyptierna.
  Vad tror han att han är? Gud själv eller?
  Inte ens jag anser att Israeliska civila ska dö på grund av deras regering som är djävulens barn.
  Hur många libaneser har dem dödat? är det Hizbollahs fel? Hizbollah attacekrade inte civila tills Israel gjorde det, hizbollah slogs mot deras arme.
  Men det är slut med detta eftersom Libanon har skrivit avtal med Iran om vapen leverans och då menar jag libanisesika regeringen. Nästa gång Israel får för sig och ockupera Libanon så är det inte bara hizbollah, det är libanesiska armen och beväpnad upp till tänderna.

 2. zulqarnain
  zulqarnain 14 oktober 2011

  Hanna
  det finns inga bevis att valet var riggat men det finns gott om bevis att det inte var riggat vilket du har fått ta del av.
  Ingen slog ner på protesterna men däremt slog man ner när en del huliganer började bränna och slå ner folk och skapa oroligheterna.
  Vad gör man i sverige mot huliganer som bränner ner och förstör egendom? Kom ihåg G8 mötet i göteborg

 3. Hanna Bard
  Hanna Bard 14 oktober 2011

  Zulqarnain: Du kan tycka vad du vill om Irans regim, men jag anser inte att den är demokratisk. Att rösta på en regim som är diktatorisk betyder inte att regimen är demokratisk. Dessutom var inte valet 2009 demokratiskt. Men man kan ju stödja ett lands existens utan att stödja regimen, jag stödjer inte Israels regering, men jag stödjer att Israel existerar. Jag litar inte ett dugg på Mahmoud Ahmadinejad och särskilt inte eftersom han sagt att Israel inte borde finnas. Det är klart att det är bra saker med Irans regim också men jag stödjer den inte för att den inte är demokratiskt. Jag är inte emot Iran som land eller allt i Iran, utan just hur valet var och att alla inte har rättigheter.

  Ja, man firar Purim för att man slapp Hamans utrotning, och jag antar att de flesta judar inte firar att människor dog utan att de slapp utrotningen.

  Tack, vad snällt skrivet 🙂 Alla har någon åsikt man kan hålla med om, du har säkert åsikter jag kan hålla med dig om.

 4. Hanna Bard
  Hanna Bard 14 oktober 2011

  Beror ju på vad man menar med nödvändigt, jag anser förstås inte att Förintelsen var nödvändig överhuvudtaget. Det var folkmord och inte folk som dog för att det var en konflikt, nazisterna menade att döda judarna i Europa. Jämför inte det med exodus, men man vet ju inte om exodus hände. Jag tyckte det var fint som stod i artikeln minus att jag inte håller med om att Operation Cast Lead var nödvändig (åtminstone inte hela och inte allt IDF gjorde, Hamas fördömer jag totalt).

 5. Hanna Bard
  Hanna Bard 14 oktober 2011

  Menade att jag inte jämför Förintelsen med exodus i Bibeln.

 6. zulqarnain
  zulqarnain 14 oktober 2011

  Hanna
  Jag tror inte vi kan gå vidare eftersom du anser att valet inte var demokratisk och jag har lagt upp mina fakta att det var det.
  Ahmadinejad lik majoriteten av iranier eller mer än majoriteten av Iranier erkänner inte Israel och anser att det är en nation som som har kommit genom att ta tvinga sig till det. Faktiskt i denna fråga spelar det ingen roll om du är Iransk kommunist, Hezbollahi, eller reformist eller MKO eller till och med monarkist, Israel är en hatad begrepp bland Iranier. Vi har inget emot folket, vi hatar dess regering existens precis som dem hatar oss och vill ha regim skifte.
  Jo jag vet att du inte emot själva landet Iran även om du skulle vara det så spelar det ingen roll eftersom vi är en stark nation och ju mer fiender vi har desto starkare blir vi.
  Ne judar firar inte att en massa iranier dog, eftersom det är inget och fira, det var säkert nödvändigt och slakta 80 tusen iranier när dem sov i sina hem.
  Jag tyckte också om det men det som irriterade mig var att det var nödvändigt!
  Till och med i krig så är det inte nödvändigt, under iran och Irak kriget så fanns det en regel som alla visste om” om en soldat yttrade om att han ska hämnas eller något så fick dem inte delta i slaget” för denna soldat kunde ursäkta sina mord på Irakiska fångar typ ”det var nödvändigt”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *