Press "Enter" to skip to content

Bahrain – Revolutionen som sveks av araberna

När västvärlden och Saudiarabien och dess allierade i Mellanöstern skriker högt om hur hemskt det är i Syrien, hur de stödjer kampen mot Libyen, hur de håller Jemens diktator Saleh om ryggen, så är det förvånansvärt att man glömt bort Bahrain.

Bahrains demokratiförkämpar sveks av araberna, av väst och glömdes bort av världen – varför? Vad är skillnaden på fredliga demonstranter i Bahrain och de som dog och dör på Syriens eller Libyens gator? En enda skillnad finns – Bahrain styrs av sunniter, medan befolkningen är till majoriteten shiitisk. Ingen i Mellanöstern eller världen vill ha fler shiiter vid makten. Ingen vill ha fler shiitiska stater. Bahrain, revolutionen som glömdes bort.

Pakistanska medborgare värvas för att mörda Bahrains unga

2 Comments

 1. Timeforjusticeisnow
  Timeforjusticeisnow 20 september 2011

  Helt korrekt. Zionismens och västvärldens enda hinder i arabvärlden är den shiitiska oppositionen i form av Hizbollah och Iran. Ännu en shiitisk statsmakt hade varit ett bedrövligt bakslag för dem, därför ser man mellan fingrarna på denna revolution.

  akhi, du menar ”medan befolkningen är sunnitisk”.

 2. Bahlool
  Bahlool 21 september 2011

  haha tack för jag var rätt snabb när jag skrev det där..då hamnade lite fel i inlägget 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *