Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Muslimer drar en lättnadens suck

Gripne 32-åringen kopplas till båda händelserna – DN.SE.

Först måste jag beklaga det som drabbat norrmännen något som tyvärr drabbat många oskyldiga men samtidigt drar jag coh många miljoner muslimer i väst, en lättnadens suck för att det för en gångs skull inte varit en ”muslim” som förorsakat kaos.

Vi har i många år fått se hur wahabiterna sprängt upp och skjutit våra nära och kära, men för en gångs skull verkar mördaren vara en galen norrman, en ”etnisk” norrman, som verkar vara högervriden och som inte bara verkar ha varit delaktig i bombningarna utan även i skjutandet av unga norrmän på ett läger.

Frågan man måste ställa sig är hur han eller han och hans vänner, lyckades få dit sprängmedlen?

Vad kommer människor i väst tycka nu? Sverigedemokraterna brukar ju säga alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är muslimer, ska de nu byta till alla norrmän är inte terrorister men alla terrorister är norrmän?

Vad ska medelsvensson tycka och tänka, han eller hon som brukar hävda att muslimer är sjuka och man måste vara rädd för oss, ska de nu tycka samma sak om norrmännen?

 

7 kommentarer

 1. Karpstryparn 23 juli 2011

  Tydligen så är det en vit muslim som har begått de båda terrordåden, skrev nyss ett inlägg om det. Inlägget heter ”När tar Hamas på sig ansvaret för Israels terror emot det palestinska folket?”.

 2. A 23 juli 2011

  Haha detta va bra! W:ina bara ”fan vi trodde att det var en bror!”

 3. Bahlool 24 juli 2011

  Wsalam sis, tyvärr var och jobbade tills kl 2, ska läsa det imorgon inshallah när jag vaknar..tack för länken hehe

 4. Maryam 24 juli 2011

  Ingen fara, han hade en bra poäng värt att läsa! Jag länkade till din blogg i en grupp som startats på facebook, där man kräver att Aftonbladet och Expressen använder ordet ”terror” i rubrikerna igen, hoppas du inte hade något emot det 🙂
  http://www.facebook.com/groups/136209126462650

  ws Maryam

 5. Bahlool 24 juli 2011

  haha tack tänkte idag på det att de använder mord osv men inte terror eller terrorattentat..men var på jobb och kunde inte göra nåt 😛
  Hyckleri..sen tar man inte upp hans sionistiska åsikter något som spelar stor roll..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *