Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Deras avsky för Israel – Blev deras död

Han spelade död för att leva – DN.SE.

Dagen innan morden på ön Utöya och bombattentatet i Oslo, så hade Norges Statsminister mött ungdomarna på ön och fått höra kraven att Norge ska stödja bojkotten av Israel och erkännandet av Palestina som egen stat.

Statsministern möter ungdomarna som kräver bojkott av Israel

På denna norska sida kan man läsa mera om ungdomarnas krav, innan de blev martyrer i kampen mot Israels terror och den rasism som härjar ibland vissa européer. Man måste fråga sig hur en person, som avskyr Islam och menar att Islam är en hatisk religion, nu plötsligt själv sprider hat och död omkring sig? Om ungdomar som är så här kritiska mot Israel blir mördade för sina åsikter, hur går det då för de stackare som lever under Israels förhatliga ockupation?

Anders Behring Breivik 

Den fanatiske sionisten och Islamhataren Anders Behring Breivik, är nu rasisternas och Israelvännernas värsta mardröm, för han visade vad de alla känner, att de är hotade i sina åsikter och att det då gäller att utrota motståndarna med våld. Israel och deras vänner klarar inte av att motståndet mot deras terror växer, därför har vi sådana här massmördare, som inte skyr några som helst medel, för att stoppa kritiken mot Israel.

 

DN1, DN2, DN3, SvD1, SvD2, DN4

 

 

13 kommentarer

 1. Niklas 23 juli 2011

  Ehm, sedan när är högerextrema VÄNLIGT inställda till Israel och judar?

 2. Bahlool 23 juli 2011

  SD var nazister/rasister som plötsligt blev ”rumsrena” de bytte ut sitt hat mot Israel mot försvar av Israel. Från deras och deras gelikars läger kommer sådana som denna Anders. Folk förändrar sina ideologier…

 3. I sann zionist anda 23 juli 2011

  Det var endast tidningen NY-times som påstod att någon al-qaida gubbe hade på något forum tagit på sig ansvaret för dådet, detta togs tydligen tillbaka strax efter att det visa sig att gärningsmannen var norsk och blond återigen enligt NY-times.
  Jag vill ha bevis för att denna ”källa” någonsin existerat.
  Dessutom kallar media honom för kristen fundamentalist, men vägrar använda ordet zionist då han var det! Han var även medlem i en frimurar organisation.
  Så en frimurare och zionist.
  Nåväl, låt oss bortse från fakta. Vilket land ska vi invadera nu?

 4. Bahlool 23 juli 2011

  Jag tycker vi ska invadera Norge, de har allt..olja..psykopater, rasister, pro Israeler och antiisraeler!!

 5. I sann zionist anda 23 juli 2011

  Bra ide! Det borde läxa upp alla norrmän så dom aldrig mer vågar spränga upp sig själva. Oljan bryr vi inte oss om, vi vill ju bara visa våran demokrati!

  Nutiden är minst sagt skrattretande.

 6. Rickard Wellington 23 juli 2011

  Otroligt motbjudande, att ens i fantasin, insinuera att attentaten är grundade på Israel/palestina konflikten och sionism. Det är så fruktansvärt lågt och långsökt. Men en izlamist och hamas anhängare, som du Ballefjoll, har väl inte så mycket annat att komma med än rena löägner, förtal och ren fantasi.
  Vad vet du, Ballefjoll, som inte media eller säkerhetspolisen inte vet?

  Förövrigt är du polisanmäld.

 7. Bahlool 23 juli 2011

  Oj polisanmälan för vad den här gången 😉 Du kommer bli polisanmäld för att du är analfabet och inte klarar av att skriva mitt namn rätt. Det är motbjudande att än en gång försvara denna sionismens terrorist! Fy fan på dig alltså!!

 8. zulqarnain 23 juli 2011

  Hur kan man försvara en mördare och en sionist dom denna idiot, det enda förklaring är att man själv är analfabet och tom i huvudet som rickard

 9. Rickard Melkersson 23 juli 2011

  Min tolerans för SD och andra nationalister ur antiislam/sionist-lägret finns inte kvar längre. Jag har försökt att sympatisera med dom tidigare, men nu går det inte längre.

  Gärningsmannen ville bomba Iran, och betraktade inte sig själv som norsk nationalist, utan som en ”counterjihadist”…

 10. Zheng He 24 juli 2011

  Stackars norrmän. Det är ju detta vi varnat dem hela tiden för. Sluta invadera andra länder och akta er för sionister samt wahabi parasiter. Ja lyssnar man inte, får man skylla sig själv.

 11. I sann zionist anda 24 juli 2011

  @Rickard Melkersson
  ”counterjihadist”?
  Andreas var en frimurare, vet du vad deras inställning till israel är? Vet du att det finns kristna zionister?

  Snälla polisanmäl mig också så vi kan träffas i rätten och få ett gott skratt när du förklarar hur världen ”egentligen” funkar!

  Jag upprepar mig:
  Nutiden är minst sagt skrattretande.

 12. Bahlool 24 juli 2011

  hahah du är skön i sann zionist anda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *