Press "Enter" to skip to content

Tunisien – Ingen Allah Ingen mästare

En film, “Ingen Allah – Ingen mästare”, som hädar mot islam, har blivit till startskottet för kampen om Tunisien – ifall landet ska ha en mera religiös islamisk prägel eller ifall landet ska fortsätta gå i diktatorn och mördaren Zine al abidin bin Alis fotspår.

På en biograf hade man visat kortfilmen, och då verkar det ha uppstått en hätsk stämning, då muslimer, tagit till stenar för att krossa rutorna på biografen.

Just wahabiterna/salafiterna verkar vara mest högljudda i Tunisien nu, och om jag kan min historia bra, så kommer det leda till två saker 1) Att de tar makten med våld eller 2) att de beter sig så fult, att människorna kommer vända sig bort från islam, pga wahabiternas illdåd.

 

One Comment

  1. Zheng
    Zheng 30 juni 2011

    watch?v=qNLqQ2cN-PA&feature=player_embedded

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *