Press "Enter" to skip to content

Bahrain – Stor demonstration i Pakistan

Pakistans shiiter har i många år lidit under attentat och självmordsbombningar, bara förra veckan mördades 10 tal stackare på väg till en moské. Här visar de sin dödsförakt och vågar sig ut i en demonstration till stöd för Bahrains förtryckta och glömda frihetskämpar. Hay Haat men al Thilla.

4 Comments

 1. jan
  jan 11 maj 2011

  masallah! vi startar insallah snart en demo här i hbg!
  så se till att bjuda in alla du känner,sprider info om tid och plats när det e fastställt!!

 2. Bahlool
  Bahlool 11 maj 2011

  will do, ska fixa en event på fb 😛 just tell me when!

 3. jan
  jan 16 maj 2011

  Tror inte min förra comment kom fram, så skriver det igen:

  jag vill ta din opinion ang en sak..tycker du att demon vi ska ha ska vara stillastående elr rörlig. Du känner till Hbg:s tighta gator från Ga och uppåt..är det inte riskabelt att gå upp med en massa på gator? tänkte att vi skulle ha tal och sedan göra vår röst hörd på samma plats?

 4. Bahlool
  Bahlool 16 maj 2011

  beror på hur många det är, på 1 maj såg jag ett fåtal kommunister (med palestinaflaggor) som gick, sen deltog jag på en demonstration mot terrorismen då var det stillastående på söder. Den för Gaza var rörlig, då det var fler personer och man ”nådde” fler grupper. är det bara några få som dyker upp, inte lönt att gå runt, då blir man bara till åtlöje..kommer många så tycker jag det ska vara rörlig så att även våra rika vänner som aldrig ser söder, ska få se en glimt av den (de som är på kulla osv)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *