Press "Enter" to skip to content

Fascister hotar svarta till livet

En demonstration, där deltagarna uppmanar till mord på svarta immigranter, de menar att alla invandrare är tjuvar, eller förrädare. En man säger vi ska bomba ”niggers”. Allt det skulle kunna vara i ett Naziststyrt land, men i verkligheten är det i ett land som borde veta bättre – Israel.

De judiska demonstranterna är helt allvarliga med sitt hat, där de kräver döden för de svarta, som anses förstöra Israel. Om man kan något som helst om historia, så ser man att samma demonisering, som man använt sig av mot andra grupper i historien, däribland judarna, visas upp här. En äcklig rasistisk och ful och hatfylld pöbel, som försöker ge andra skulden för sina egna tillkortakommanden.

Jämför dessa demonstranters ord, med Sverigedemokraternas, eller någon annans grupp, som vill skuldbelägga de svaga i ett samhälle. Journalisten tar upp att polisen har siffror, som visar att kriminaliteten bland svarta immigranter, var lägre än hos judarna.

En dam säger klart och tydligt att en dömd president inte är en våldtäktsman (något som bevisats otaliga gånger) men hon hävdar en massa hemskheter om svarta.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *