Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Egypten – Sunniter attackeras för att de försvarar Bahrains folk

Idag dömdes 4 oskyldiga unga demokratiförkämpar i Bahrain till döden – inget ramaskri i Europa. Minns ni vad som skedde när det var demonstrationer i Iran? Nu är väst tysta, vem bryr sig om dessa unga män? De vågade ju demonstrera mot Israels och USAs vän, Al Khalifa.

Här demonstrerar några egyptier emot Saudiarabiens brännande av Koranböcker och deras rivning av över 30 moskéer. Plötsligt blir de angripna av wahabiterna, och man hör demonstranterna skrika, vi är sunnis, vi är sunnis. Sedan hör man en wahabi säga att shias har en Koran och att sunnis har en Koran. Oh okunnige, när du möter din skapare, vad ska du ha för ursäkt för ditt beteende? Det handlar inte om shia och sunni, det handlar om wahabiter som betjänar USA och Israel,, och deras motståndare, shiiterna och de verkliga sunniterna – Asheris. På slutet hör man en ung man skrika, må Allah förbanna wahabiterna, Saudiarabien och salafiterna, gång på gång.

4 kommentarer

 1. J 29 april 2011

  det som händer just nu i bahrian är för jääävligt! Man verkligen chockeras av den tystnad som pågår, inget pip om det hela! Man vet inte vem man ska vända sig till för att göra en påverkan för det stackars folket! Jag har skrivit till en tidning och klagat på deras jävla tystnad och bett de uppmärksamma om de fyra demostranterna! Får hoppas på en reaktion! Det riktigt bra att du skriver om bahrain i din blogg B! Verkligen!
  Jag funderar på att starta en demostration här i hbg för bahrain och de fyra dödsdömda men är rädd att svikas av iraker som svenskar! Ingen verkar bry sig ett piss och detta får mig att gå kalabalik!!! aja..skrev av mig ilskan lite! tack och hej!

 2. Bahlool 29 april 2011

  irakier brukar ställa upp på demonstrationer, såg några ggr att även de trashigaste irakierna ställde upp mot tex terroristen i stockholm. men vad gör en liten demonstration, ingen tittar på oss vad man ska göra är ta tag i det med poltiiska partier, skrev till bildt och utrikesdepartementet, väntar än på svar. Bojkott, starta en hungerstreik osv..,nåt som får upp ögonen

 3. zulqarnain 29 april 2011

  Jag vet inte vad jag ska säga, jag trodde inte att tystnaden skulle gå så långt.
  Men ännu en gång tänker jag på vad imam Khomeini sa ”när fienden klappar sina händer och stödjer dig så ska du gå ett steg tillbaka och se vad som blev fel”. USA och dess allierade är tysta när det gäller bahrein och dem var tysta in i det sista i egypten men när det gällde Iran så hade man släppt allt och koncenterat sig på Iran men även de gröna i Iran har lärt sig vilka dess verkliga fiende är.
  vi måste bara visa vår stöd för bahreinska folket och förvänta er inte något av USA.

 4. Bahlool 29 april 2011

  japp informationen måste ut..det är en kamp mot en övermakt, men man måste föra den och man måste betänka vilka motståndare Profeten, Ali, Hassan och Hussain fick möta, bara för att de var med rättvisan. Saudi kommer falla, deras allierade har fallit, deras tid är snart inne..då är man ett steg närmare Israels undergång. De planerar och Allah är den bäste av planerare, säger Koranen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *