Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vem tjänar på svartmålningen av Islam?

I dagarna såg vi hur en stackars Palestinavän, kidnappades och mördades av en ”fanatisk okänd” grupp i Gaza. Hamas, som sägs vara de onda i Palestina, blev själva chockade över mordet. Vem tjänar på att palestinavänner och palestinier, utmålas till monster? Vittorio Utopia Arrigoni fanns på en lista över dem som den judiska staten ville bli av med – nu blev man av med honom. Må Allah välsigna hans själ och visa honom barmhärtighet för sin uppoffring för främmande människor..

Några år sedan försökte Israel att ge araberna skulden för en attack mot båten Liberty, en amerikansk fregatte. Något som kostade många amerikanska soldater livet, men USA stod och står än idag bakom Israels brott.

Här kommer en liten filmsnutt om en jude, som utmålade sig till att vara en muslim och att han står bakom attackerna mot USA 11/09. Hur ofta har inte Israel och dess terrornätverk, Mossad, lyckats komma undan med sitt skit? Hur ofta har de skadat Islam och muslimerna, utan att man upptäckt det?

Vem tjänade mest på kriget mot terrorn? USA säljer vapen och krig, fina pengar där. Israel fick mera stöd av världens länder för sin kamp mot ”terrorn”. Wahabiterna fick mera stöd av alla irriterade och ilskna människor, samtidigt som de skickade mera pengar till terrororganisationer, något som USA känner till, men inte lägger sig i. Varför?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *