Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hizbollah vill göra sunniter till shiiter – med hjälp av pengar

För att så splittring och fitna bland muslimerna, försökte man anklaga Libanons shiitiska Hizbollah milis för att ”köpa” sunniternas gunster, genom att få dem att konvertera till shiaislam. Här besvarar Nasrallah, ledaren, den frågan. Han är så jävla bra..Jämför honom nu med förrädare som Abdullah och Saleh och bin Ali och Mubarek.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=WFDWaZRaIUU’]

2 kommentarer

  1. yoyo 29 mars 2011

    svar: al hadi ungdomsförening anordnar en hawza resa till iran varje år. Man besöker qom ,mashad och ziyara imam reda. Man lär sig om moralen och etiken inom ilsam och mycket annat. en hel månad och allt sker på eng.

    Fan vad jag ÄLSKAR sayedi hassan nasrallah, har sett den videon för lääänge sen. hahaa söt han är.

  2. zahra 29 mars 2011

    en otroligt grymm människa han är !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *