Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sluta mobba mig?

När även ens meningsfränder, kickar ut en, då är det något som är fel med världen. Jag inbjöds på Facebook till en supportsida för alla som demonstrerar i Mellanöstern. Joinade där, skrev inlägg, och publicerade filmer jag hittade på andra ställen, de flesta där var intresserade av enbart Bahrain nu, men jag, panislamist som jag är, lade till inlägg om alla möjliga länder som är i kaos. Idag hittade jag filmen (längre ner) som visar propaganda för Bahrain och dess vänner Saudiarabien, som visar hur kassa de är med propaganda. Jag vet inte om det är allvarligt menat eller ett skämt, men jag satte ut den på gruppens forum och sa, se hur dumma wahabiterna och Bahrain är, som kör sådan här propaganda. Personen som visas är en känd shialedare från Bahrain och man satte hans foto på samma flyg som Imam Khomeini, över 30 år sedan.

Jag skrev denna text och ändå blev det missförstånd, där två stycken började hagla angrepp mot mig, däribland en tjej som sa jag är en idiot. Jag sa det är märkligt att du kallar mig för idiot, det måste vara din dåliga uppfostran, som får dig att säga sånt utan att läsa texten jag skrev. Hon och killen somkommenterade trodde jag var emot Bahrains frihet och att jag var en som körde propaganda för regimen i Bahrain.

Jag svarade gång på gång, att hon hade en dålig uppfostran, och medan killen bad om ursäkt för att han missförstod, så fortsatte hon med sina dumheter. Plötsligt var jag utkickad från gruppen, och efter en längre diskussion, så insåg admin, att han gjort fel, för han såg inte att hans vän hade kallat mig idiot. Poängen är den, jag frågade honom hur han kan vara emot diktatur när han inte tillåter någon som helst kritik eller diskussion eller ifrågasättande. Hur kan han vara emot diktatur, när han beter sig lika diktatorisk? Så när även dem jag håller med är emot mig, är det då konstigt att de som inte delar mina åsikter hatar mig så mkt?? Just sista bilden är bäst lol..

Jag ombads komma tillbaka men jag vägrade och sa inget problem missförstånd mellan oss och det är fixat.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=J-D7UrYGRSc’]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *