Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bahrain – Koranen skjuts ur handen

Koranen är helig. Koranen är Allahs ord. Koranen har fiender till Islam ofta försökt besudla, bränna eller vanhedra på olika sätt, det har i sin tur lett till upplopp och revolutioner. Här skjuter den saudiska och bahrainiska ”muslimska” armén, Koranen ur handen på en man som klätt sig i vitt. Detta klädesplagg, eller rättare sagt, detta skynke, har i århundraden använts av muslimer när de förbereder sig på sin död. Ett sådant skynke brukar muslimer begravas i, men dessa män och kvinnor tar på sig det för att de valt att gå ut mot döden. Se sedan på hur det blir upplopp mot dessa som sköt mot Allahs ord. Hay Haat men al Thilla!

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=4C4qc9vUY7w’]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *