Press "Enter" to skip to content

Bahrain – Utrota alla shias i Gulfstaterna

Ännu fler härliga citat från våra kära wahabiter, jag antar han är wahabi, så hatfylld som han skriker och ha sig. Denna person var medlem i Bahrains parlament, han uppmanar sin tyranniske kung, att utrota alla shias i Gulfområdet. Först talar han om att man ska frukta Allah, sedan ska man mörda kvinnor, barn och män, för att tillfredställa denna version av Allah. Det finns bara en Allah och han är barmhärtig. Må shias och sunnis förenas i sin kamp mot tyrannerna. Vi har våra skillnader när det gäller historia och vissa trossatser, men vi är förenade i kampen mot förtryck och tyranner.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=i2lhH5RK4Xc’]

4 Comments

 1. Bahlool
  Bahlool 27 mars 2011

  Vid gud Bashar, jag har velat skriva om syrien dagligen..men om du märker, jag skriver inte så mkt utan mest publicerar filmer med en ilten snutt film. Jag är anhängare av Syriens stöd till Iran och Hizbollah men det de gör och det de gjort är äckligt, och må Allah störta dem som alla andra tyranner 🙁 så nej jag försöker inte stödja dem om du nu försökte sätta dit mig för hyckleri 😉

 2. Bahlool
  Bahlool 27 mars 2011

  japp den filmen har jag sett..äcklig som faaan!!

 3. bashar
  bashar 27 mars 2011

  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *