Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Palestina – Mördade bosättare..

Någon vecka sedan mördades ett antal bosättare, däribland småbarn, i sömnen. För ovanlighetens skull, tog ingen palestinsk grupp på sig ansvaret. Här besökare en australiensisk journalist bosättningen och jag önskar att ni lyssnar på det som sägs och läser texten. Här har vi alltså människor som åker iväg, stjäl palestiniers mark, anklagar palestinierna för att vara grymma, att de har det i sina gener att hata judarna, och att de mördar och förstör..och sedan se på slutresultatet, när det är judar som skjuter och förstör. Titta även på FNs statistik över mördade judar och mördade araber..

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=VfcLa9ojxLI’]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *