Press "Enter" to skip to content

30 Comments

 1. Thomas
  Thomas 19 februari 2011

  Haha, den dagen en kanal som tex TV4 skulle sända en dokumentär som visade sionismens rätta ansikte konverterar jag från kristendom till islam.
  Med andra ord aldrig. 😀

 2. Zheng He
  Zheng He 19 februari 2011

  TUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFF TUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFF TUFFFFFFFFFFFF TUFFFFFFFFFFFFFF TUFFFFFFFFFFFFFFFF TUFFFFFFFFFFFFFFF!! Alltså, shiiiiiiiiit jag kookar, jag kooooooookar, nej jag brinner. alltså lever jag i helvettet eller? är det här helvettet och dessa zionister demoner? Palestiner är äkta krigare och hjältar, som finns. + Iran som VÅGAR säga emot dessa DJUR, GORILLOR OCH ÅSNOR!!

  Var e den där virus annika b? som säger att bara muslimer lever efter en 1000 år gammal bok som är fredlig och försöker åtmistone vara så pass rättvis och human det går för djuret homo sapiens! Dessa zionister lever efter en 3000 år gammal bok som är rasistisk! HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA TUUFFFFFFF alltså mitt hjärta brinner upp. Det är svårt att svälja detta skit. Dessa smutsiga sionister ska flytta hem där dem kommer ifrån, för att i deras HEM LÄNDER ÄR DET FRED. och när MÖ blir av med viruset Israel och US/EU kommer alla ARABER åka hem. Sanna mina ord. Det som vore bäst för sveriges befolkning är fred i MÖ, sverige kommer inte ha en enda invandrare, det kan jag lova er gott folk!!

 3. Tom
  Tom 20 februari 2011

  Jag kollade igenom dokumentären men hörde inte ett pip om att “fördriva araber”.

 4. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2011

  Hur ska man annars göra när man anser att hela landet är judiskt och att man tar över arabernas land?

 5. Tom
  Tom 20 februari 2011

  Det är väl inget konstigt med att de anser att det är deras land eftersom de härstammar därifrån. Och inte tar de över land som ägs av araber. Märkte du att ingen jude i dokumentären sade att araberna måste fördrivas?

 6. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2011

  Nope och orkar inte se den igen för att hitta om de sa så eller inte. De tar inte land som ägs av araber? så alla de so fördrivs på västbanken och Jerusalem, deras mark är inte deras utan judarnas och därför är det ok de fördrivs och får bo på gatan? Vissa har bott där i hundratals år…Tror du borde satsa på att läsa mera vad människorättsgrupper säger om fördrivningar och stöld av land 🙂
  FN och väst har sagt att man ska tillbaka till 1967 års gränser därmed är västbanken som stjäls i dagsläget mestadels arabiskt.

 7. Tom
  Tom 20 februari 2011

  Hördu det var Egypten som ockuperade Västbanken mellan 1948 och 1967. Innan det hade det bott judar där i många tusen år. De fördrevs eller dödades och så blev det förbjudet för dem att bo där. Nu återställs den mångtusenåriga judiska närvaron i Judéen och Samarien.

  Inte en enda arab har behövat flytta på sig för att judar har byggt bosättningar på Västbanken.

 8. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2011

  Tom vart får du all din fakta ifrån? Det var Jordanien som ockuperade västbanken, efter ett avtal med Israel (Kung Abdullah). De få judar som bodde i Palestina, var så få, att de var färre än muslimerna i Sverige.

  http://www.voanews.com/english/news/middle-east/Arab-League-Meets-on-West-Bank-Expulsions-90775154.html
  http://mondoweiss.net/2010/05/npr-report-on-west-bank-expulsion-order-makes-horror-a-she-saidshe-said-debating-point.html

  Judiska organisationer som kräver stopp på fördrivningen av palestinier från västbanken
  http://www.haaretz.com/print-edition/news/annul-order-allowing-expulsions-of-arabs-groups-urge-barak-1.284071

  Som sagt all din information är mkt dålig.

 9. Tom
  Tom 20 februari 2011

  Jo det var förstås Jordanien som ockuperade Västbanken. Skrev Egypten i misstag.

  Länkarna du skickade handlar ju om olagliga invandrare, så det är inget konstigt med det. Andra länder deporterar ju också olagliga invandrare.

 10. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2011

  hehe du läste inte allt min vän, enligt judiska människorättsgrupper, så räknas folk som illegala invandrare för att de inte får papper från staten Israel. De kan ha bott där i 100 år, spelar ingen roll, för så länge de inte får papper på vad de är, så kan man slänga ut dem.

 11. Tom
  Tom 20 februari 2011

  Det är sådant folk får för sig. Har du några bevis för att detta skett i verkligheten?

 12. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2011

  har visat filmer på sånt 🙂 där familjer fått kastas ut för att våra kära judar förfalskat papper från tiden före 1948 som säger de äger huset lol..Israel kallas inte för apartheidstat föringenting 😉

 13. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2011

  haha än en gnåg..israels egen version..ge mig människorättsgruppers siffror istället`? Jag litar lika lite på Israels regering som du litar på Irans 😉

 14. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2011

  Om du ockuperar ett land, får massor med vapen och pengar från USA medan de ockuperade inte ens har mat på bordet, vad skulle de annars göra? Flyttar sionisterna sig från ockuperad mark, slipper de se ett folk bekämpa dem..jag förstår att du förväntar dig att folk ska ge upp sitt land gratis, men så funkar det inte i den normala världen.

 15. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2011

  och än en gång..judisk propaganda..du får gärna titta med FN och människorättsgruppger..det här är tredje gången du försöker med dina små tricks )

 16. Tom
  Tom 21 februari 2011

  Dessa bilder är dock från Gaza, inte från Västbanken. Länk till en palestinsk sida. Bilder som visar massor av MAT: http://paltoday.ps/arabic/News-64161.html

  Kolla datumet!

  Nu kan du inte protestera mera! God natt min vän!

 17. Bahlool
  Bahlool 21 februari 2011

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/samsta-situationen-i-gaza-pa-40-ar
  Jagh ar en svensk sida..kolla datumet du 😉
  Mat, vatten och sjukvård, det är inget man kan räkna med idag på Gazaremsan, och läget blir bara sämre. Så säger flera människorättsorganisationer i Storbritannien i en gemensam rapport. Amnesty International, Rädda Barnen, Care och flera andra organisationer menar att den israeliska blockaden av Gazaremsan är ett kollektivt straff mot de boende där och att det humanitära läget nu nått bottennivåer.

  Roliga är att Israel själva erkänt, att man inte ska få Gaza att lida som i en mänsklig katastrof men att man ska ha dem nära svälten som bara möjligt, för att komma undan med sitt skit.
  Frågan är varför du måste försvara tyrannerna?

 18. Bahlool
  Bahlool 21 februari 2011

  Från samma artikel lol
  1999 fick 16.174 familjer hjälp från FN:s matprogram. Nu får 182.400 familjer mathjälp, det blir över en miljon Gazabor, skriver de i rapporten. Av 110.00 invånare som tidigare arbetade i den privata sektorn så är nu 75.000 arbetslösa

  Ja..överflöde..massor med tjocka människor..ändå är det nu över 10 ggr så många som behöver hjälp än 1999

 19. Bahlool
  Bahlool 21 februari 2011

  Det säger allt..du litar på Krigshetsarens ord istället för att lita på människorättsgruppernas 😉 Det är som att säga jag litar inte på historieböckerna men jag litar på Hitlers ord eller jag litar inte på fakta, jag litar på Bushs och Stalins och Saddams ord..tror inte du och jag kommer att komma nånvart 🙂

 20. Bahlool
  Bahlool 21 februari 2011

  Jag kan visa dig marknadsplatser från hungersnöd där folk har mat och många som svälter..om du tror det här är nån blogg där du kan köra sionistpropaganda för att rättfärdiga deras mördande och förtryck så har du fel. Den som inte erkänner människogruppernas eller FNs statistik, är för hjärntvättad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *