Press "Enter" to skip to content

Bahrain – Ättlingar till Hussains revolution

Kungahusets tal om dialog får kalla handen – DN.SE.

Man märker att USA och dess allierade i väst, inte bryr sig lika om de olika revolterna i Mellanöstern. Även svensk media lider av detta syndrom. Tunisiens revolt har glömts bort, nu när man nämner andra stater, säger man att de efterliknar Egyptens. Det var i Tunisien allt började, rätt ska vara rätt.

Även med blodet på kroppen, så kallar han till bön

Man tillåter att Al Khalifa familjen i Bahrain, kommer undan med sitt våld, ett våld som utövas av hyrda banditer, som arbetar för regimen. Dessa banditer kommer från andra länder och har inget gemensamt med folket. I fallet med Egypten lät soldaterna bli att skjuta mot sina landsmän, de var alla egyptier. Samma sak sades av  Tunisiens militär, men i fallet med Bahrain har man soldater som hyrts in från länder som Pakistan och Jordanien, de ser ner på bahrainierna.

Det finns ingen återvändo, det finns ingen annan lösning än att denna stat slutar styra sitt folk på det här viset. Hussain bin Ali, Profetens heliga barnbarn, tog till vapen för att skydda Islam 1400 år sedan, nu har hans ättlingar och anhängare inte tagit till vapen, förutom sina kroppar.

Överallt i mellanöstern brinner det, Irak, Jemen, Egypten, Tunisien, Bahrain, och Jordanien. Folket har fått nog. I årtionden har man stött västs styre av Mellanöstern, i årtionden har man tillåtit vanskötsel och korruption fortgå. Jag kan bara säga jag är stolt över det mod och den offervilja som dessa människor uppvisar.

En Ung mans död…

2 Comments

  1. Jannan
    Jannan 19 februari 2011

    såg du vad som hände idag? hur militär sköt öppet och mörda ett flertal?

  2. Bahlool
    Bahlool 19 februari 2011

    yes yes har lnkat till en massa såna filmer på Facebook 🙁 la3na 3alaehum

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *