Press "Enter" to skip to content

Egypten kontra Iran

I dagarna är det revolter och demonstrationer även i Bahrain och Iran. Här kommer en film om Iran och vad som är skillnaden mellan Egypten och Iran. Varför stödjer jag regeringen i Iran men inte i Egypten.  I Egypten var demonstranterna fredliga och försvarade sig mot tyrannen och dennes polis, i Iran ser man hur “fredliga” demonstranterna emot regeringen är.

Jämför denna film med vad man säger på DNs artikel, där man säger att demonstranterna blivit misshandlade.

14 Comments

 1. Kevin
  Kevin 14 februari 2011

  Du snackar om dubbelmoral, du dyrkar din ayatollor (shirk) och ber till dom döda, det verkliga skälet till att du hatar mubarak är att han är inte en shiitisk mushrik som din halvgud khomeini.

 2. Bahlool
  Bahlool 14 februari 2011

  Kevin, du känner mig för bra..hehe

 3. p
  p 14 februari 2011

  Lol, och du tror inte det förekom våld i Egypten bland demonstranterna? Och om du kan persiska hade fattat att alla skriker ”slå INTE honom”.

 4. Bahlool
  Bahlool 14 februari 2011

  P, alla? Jag hörde svärord..och de jag såg var de som slog honom 😉 Du får gärna bevisa att egyptierna slog oskyldiga förbipasserande 🙂

 5. abduhlmessih
  abduhlmessih 14 februari 2011

  Oj vad pinsamt, som vanligt beter sig iranska män som åsneston. Se till och störta regimen på riktigt och anslut er till oss riktiga män.

 6. Kevin
  Kevin 14 februari 2011

  Har inte iran förbjudit en demonstration i iran, som skulle stöda de egyptiska demonstrationerna?

 7. samuel
  samuel 14 februari 2011

  Det var olagliga demonstrationer som ägde rum i Iran idag. Liksom i USA, Frankrike, Storbritannien och faktiskt de flesta av världens länder så gör myndigheterna vad de brukar göra vi sådana tillfällen. Detta hände också mig i Sverige, när jag ingick i en demonstration för hur asylsökande behandlas.

 8. KMR
  KMR 14 februari 2011

  Vilka banditer …

 9. Mmm
  Mmm 14 februari 2011

  Vilken horunge du är! Hur fan kan du stödja regimen? Klart du är “för regimen i Iran och mot Egyptens regime” din jävla fårknullande islamist!

 10. Mmm
  Mmm 14 februari 2011

  Och vem fan är du som ska “stödja” eller “inte stödja”. Du är ingen alls! Det är inte din ensak om vad som sker i Iran.. Grejen är bara att du kommer få mindre pengar i bidrag från regimen. Men men, det överlever du väl med? Jävla soc barn!

 11. Bahlool
  Bahlool 14 februari 2011

  Mmm Du har rätt..jag får en massa pengar varje månad av regeringen i Iran..om du vill att jag ska knulla får, så får du gärna skicka din mamma till mig, så knullar jag gärna det fåret 😉

 12. Zheng He
  Zheng He 14 februari 2011

  Iran måste hålla sig samman tills Israel (Zionister) lugnar ner sig. Just nu har dem kärnvapen. Nazi Israel vill fan använda det på Iran så fort dem ser sin chans. Iran borde lugna ner sina demonstrationer och hålla landet stark mot detta fiende som vill utplåna dem bara för att dem tänker på sitt eget intresse och inte på Nazi Israels intresse…Det är sant, jag lovar.

  Tro ni inte mig? 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 Jag skulle inte hitta på sådana saker. Det är bara skit organismer som hittar på lögner för att skapa problem.

  Jag är en person som vill ha stabilitet och minska förtryck i MÖ för att minska invandringen till mitt vackra land Sverige. Om det blir Fred i världen, så kommer alla invandrare flytta tillbaka till sina hem länder, det är sant. Fråga alla invandrarna bara. Plus det är bäst att vi slutar sälja vapen till dem för att de skapar också jätte mycket flyktingar. Inte bra för oss Svenskar aja baja

 13. zulqarnain
  zulqarnain 15 februari 2011

  P
  jag just det dem säger slå inte honom när 40 personer har slagit sönder han, vill du se hans bilder hur dem slog en oskyldig person, vet du varför dem slog honom ens? nej det vet du inte
  han ville inte att någon skulle förödmjuka denna affischen eftersom det var bilder på Irans shohada, iransk älskade söner som slogs som lejon mot världen. Förresten hörde du svordomarna KOSKESH “BEZANIN KOSKESH” det betyder slå halliken slå honom.

  till den andra liraren som inte kom med något förutom svordomar
  Först och främst så bad man musavi att om de ville hålla en demonstration så skulle han svära på att denna demonstration skulle hållas för egypten och tunisien men han vägrade och svära och några hundra personer (enligt eran älskade BBC) skrek varken gaza och varken libanon endast iran.
  Det var när man började skjuta som polisen grep in eftersom till skillnad från i början av 2009 då hundra tusentals deltog var det endast några hundra som deltog i teheran (tehran har 16 miljoner invånare).
  Förresten i svensk media säger de att en person dog i protesterna men de säger inte vem det varunga saneh jaleh och han var en basiji men det får inte ni veta eftersom ni har inte koll på erat land iran
  Folk är fortfarande för reformisternas ideer men nästan ingen vill vara en landsförrädare och även de gröna har fördömt dessa huliganer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *