Press "Enter" to skip to content

Iran – Demonstrationer mot ”regimen”?

Lite varstans hör och läser man att folket i Iran inte gillar sin regering, att de ska störta den, såsom Egyptens diktator störtades. Här ser man folk demonstrera, miljoner på gatorna, men oy vey, det är inte emot regeringen utan FÖR regeringen.

Ingen i svensk eller europeisk media, rapporterar om det här. Märkligt?

Se sista sekunderna av filmen och fråga er, vad vill iranierna? Vill de ha denna nuvarande regering eller vill de störta den?

Man ska inte ta fienderna till Irans regering på allvar, man ska tro på sina egna ögon..se och tala om för mig vad ser man? Miljoner och återigen miljoner som visar sitt stöd för sin ledare och sin regering och sitt folk.

Dn

SvD

6 Comments

 1. Liksom Syfus
  Liksom Syfus 14 februari 2011

  Det är sionisterna som hittar på, intrigerar & blåser upp saker – ”kärnvapenhot”, ”de gröna” mm. Problemet är att världen har genomskådat detta lömska spel. Det är inte social media aktivism vi ser i Iran utan det är etablerade media som driver en föjlugen kampanj … det i sig säger allt!

 2. Bahlool
  Bahlool 14 februari 2011

  Så sant syfus 😛

 3. zulqarnain
  zulqarnain 15 februari 2011

  Jag ringde min kusin igår för att fråga hur det var och min kusin satt i Musawis representant grupp i en av tehrans delar och han är en hårdför reformist och han var påväg hem han hade varit ute för att se hur det var.
  enligt han så var det små grupper ute och i området valiasr, han var förbannad på dem och sa att folk är trötta på dessa hulliganer där de flesta var mojahedin anhängare, jag började skratta och han sa varför skrattar du.
  jag sa tacka gud att det inte är rojalister, han stämde in och sa att allt är bättre än rojalister.
  men det visade sig i slutändan att sionisterna har förlorat ännu en gång slaget om iran

 4. Bahlool
  Bahlool 15 februari 2011

  lol skönt å höra Zul, enligt våra kära medier så är folket emot Irans regering på samma sätt som i Egypten bla bla

 5. aster
  aster 15 februari 2011

  salam, Hej
  Det är så fantastisk att läsa individer som i alla läge försvarar rätt o sanning , t.o.m. när den inte faller inom sin egen intressesfär. Jag bifogar en not som jag skickade till DN för deras partiska läggning.

  ”’Det envåldshärskande kulturimperialismen tillika Euroamerikanska media militarismen tror sig att den har monopol på demokrati och lägger krav på ensamrätt på tolkningsrätten, demokrati är en gudomlig gåva liksom talförmågan som inpräntat i den mänskliga samhällets alfabet ingår i den mänskliga arvet.
  Mord, övergrepp,utsugning,…som den nygamla kolonialismen under närmare sekel påtvingat kulturfolket strider mot de paroller den västliga teknovålds civilisationen står för,
  Parlamentarismen är delvis missbrukad ty multifinansialismen styr i stort sätt och den demokratiska processen med den rådande komplikationer hos den vacklande Liberalismen tyder på stora problem i de härskande system, Så länge den billiga energitillgången och vapenmarknaden under paramilitära övergrepp kan bibehållas kan man delvis upprätthålla välfärden och en relativ stabilitet, i en inte så avlägset framtid kommer den nya frihetstiden ställa v-världen inför nya val, och då vet den Svenska medie makten med historisk hänvisning att länder utan tro faller lätt i händerna på den västliga envåldshärskaren , den Euroamerikanska den ingår i det världsarmé som under 8 år med alla möjliga krigsföring exkl. kärnvapen förgrep sig på den troende lilla Iranska folket utan framgång, han den rätt att försvara sin förfallna system mot det enda möjliga motståndaren, de rättrogna. Det är skamlig för den nationella mediemakten i detta land som genom sina internationella uttalande, utfästelse,institutioner försvarar rätt o sanning, angripa grunden för frihet o fri tänkande genom att snedvrida den Iranska folkmajoritetens rätt genom att förljugna och tysta folkets vilja.
  Den 11 Feb. över 10 miljoner folkglada medborgare uttryckte sitt stöd för den nya frihetstid den Arabiska folket har inledd utan att den Svenska monopolet på tankelagarna återger en enda rad, den 25 en grupp Israelfinansierade agenter eldar upp sopkärl, detta är huvudnyhet i detta långa land, dess journalister lik de Nordamerikanska knäcksoldaterna som mördar
  försvarslösa individer, på uppdrag av sina arbetsgivare hänsynslös för en futtig månadslön begår det värsta etisk och moraliska brotten, snedvridning,lögn, skapa konflikt mellan folk för att behålla den förfallna liberalismen.””

 6. grudge
  grudge 16 februari 2011

  Är egyptierna inte emot deras regering??? bevis!?!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *