Press "Enter" to skip to content

Kan muslimer ge 5 månader av sina liv till Allah

Interesting Statistics/ BROTHER’S and SISTERS PLEASE THINK TWICE…
If ALLAH was to grant you 70 years of your life…..

You would spend:

24 years sleeping

14 years working

8 years in amusement

6 years at the dinner table

5 years in transportation

4 years in conversation

3 years in education

3 years in reading

3 years in watching TV

If you prayed 5 Times every day, you would be giving ALLAH 5 months of your life.
Can’t we give 5 months out of 70 years?
Let’s all give ALLAH a minimum of 5 months of our lives! (Try)
May ALLAH bless all of us………… ILLAHIAMEEN

7 Comments

 1. Annika B
  Annika B 10 februari 2011

  Jag säger det igen:

  Verkningsgraden på dessa 5 månader är sällsynt låg. Muslimer har i alla tider lagt väldigt mycket mer tid på böner och ritualer än vad kristna och judar har gjort, men resultatet synes inte vara alltför imponerande. Judar och kristna lever enligt alla vedertagna normer ett bättre liv än vad muslimerna gör, de lever längre, friskare och äter bättre mat. Om de är lyckligare är inte mätbart.

  Muslimerna borde reklamera sin Gud, hon levererar ju inte.

  Så mycket tid som ni har lagt och lägger på att följa regler, utöva ritualer och blidka er Gud och vad får ni tillbaka?

  Kommer belöningen månne på andra sidan?

 2. Bahlool
  Bahlool 10 februari 2011

  Så judarna som har en massa helgdagar, sabbat osv, skulle lägga mindre tid på bön? Du verkar ha ett stort ointresse av att lära dig om islam..Du försöker hitta fel i islam, men jag har redan visat dig att felen inte finns i religionen. Då kan man fråga sig varför muslimerna var framgångsrika förut? Då var de mer religiösa..så om vi blir mer religiösa borde vi lyckas bättre 😉

 3. Annika B
  Annika B 11 februari 2011

  Judarna verkar inte lägga mer tid på sina böner än att de däremellan passar på att inhösta lite nobelpris och dessutom se till att bli så rika att de kan påverka världen. Kan det vara något att ta efter istället för att bara gnälla om hur illa muslimerna behandlas?

  På varje jude går det 100 muslimer. Framgångarna för respektive grupp speglas inte på något sätt i denna relation, snarare tvärtom.

  Jag struntar egentligen i islam, kristna eller judar, det är bara att jag ser en 100%-ig samstämmighet mellan förekomsten av fattigdom och efterblivenhet och ett samhälle där islam dominerar. Fullständig samstämmighet.

  Naturligtvis kan man påstå att det inte är sant, muslimska länder är framgångsrika och behöver inte alls befrias från någonting alls, men är det verkligen troligt? Du säger ju själv att muslimska länder är hållna fångar av västvärld och alldeles egna diktatorer, alltså behövs förändring.

  Varför skulle inte islam kunna vara en del av eländet?

 4. Bahlool
  Bahlool 11 februari 2011

  Lol Annika..Massmördare som Peretz och Obama har fått nobelpriset..om Nobelpriset är ett mått på´utveckling, så föredrar jag att vara underutvecklad 😉
  Påverka? Så du erkänner de styr världen? Tacl..
  Skillnaden är att judar är välkomna i maktens korridorer, muslimerna är inte. Många judar köper företag i USA, när Dubai ville köpa hamnföretag i USA blev det ett ramaskri. När alla behandlas lika, då kan du komma och skryta om judarnas framsteg 🙂
  Iran avhålls från att utvecklas ekonomiskt och tekniskt, på misstanken att de kanske vill skapa sig kärnvapen..kanske? Ja rättvist..Din samstämmighet för att det finns fattigdom i asiatiska länder som inte är muslimska? hindusitiska? buddhistiska? Hur är det med SydAmerika? Hur muslimska är de där? Fattigdom ökar i USA, är det islams fel?

  För att islam inte bär ansvaret för att folk inte följer religionen. Enligt din logik är det ateismens fel att folk våldtar barn i Sverige, eller att det är ateismens fel att vi har dålig skörd detta år men inte nästa. Ologiskt så det stinker. Islam har inte del i problmet, utan det är din logik som har problem

 5. Rasul
  Rasul 11 februari 2011

  @Annika B har din mamma tappad dig på golvet när du var liten? det känns så… 🙁

 6. Annika B
  Annika B 11 februari 2011

  Hur man vill vantolka.

  Varför väljer du att tro att Nobels fredspris är intressant som mätare av kompetens? Alla vet att detta pris är djupt genompolitiserat och därför ingen mätare av kunskap. Det jag vill peka på är den total bristen på muslimska nobelpristagare i kunskapsämnena vilket du borde förstå. Att du hellre är underutvecklad än att befinna dig i ett samhälle som förmår att utbilda sig så att det överhuvudtaget är möjligt att nå ett Nobelpris är bara märkligt, men du har många kompisar inom islam, man kan ju lära sig att rabbla böner istället.

  Judar är inflytelserika i kraft av kompetens, både monetär och vetande. Naturligtvis är det mer intressant för omvärlden än en gruppering som bara kräver respekt för sina religiösa föreställningar och dessutom har en vana att slå ihjäl den som avviker. Självmordsbombare är en närmast exklusiv, muslimsk företeelse. Varför skall man då behandla judar och muslimer lika?

  Jag har aldrig påstått att fattigdom och efterblivenhet är något som bara muslimer står för. Det finns oanständiga styren mest överallt men det som skiljer är att det finns asiatiska länder som är rika och fattiga men det går inte tydligt att identifiera att det finns någon gemensam religiös inriktning. Likaså finns det vanstyrda sydamerikanska länder (kristna) och det finns framgångsrika sydamerikanska länder (också kristna).

  “Fattigdomen ökar i USA”. Säkert är det så i dessa tider, men från vilken nivå sker rörelsen? Man brukar säga att om Sverige vore den 53:e delstaten så vore vi den fattigaste, det säger väl något om hur eländigt det är när amerikanen blir fattigare.

  Att ateismen rent logiskt skulle vara ansvarigt för någonting av något slag förstår jag överhuvudtaget inte. Vad menar du, att folk som inte har Den Stora Handboken med regler och förhållningssätt därmed saknar förmåga att uppträda anständigt mot sina medmänniskor?

 7. Annika B
  Annika B 11 februari 2011

  @Rasul

  Om jag har blivit tappad av min mor, är det ett argument av något slag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *