Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hotad till livet..igen

Hade en salafivän, som startade diskussioner om att Profeten sa, följ min Sunnah. Jag gav honom sunniternas egna godkända hadither att Profeten Muhammed s.a.w sa, jag lämnar åt er Koranen och min Familj (Ahlul Bayt). Då kom en dam in i bilden, jag trodde det var en kille, som spydde hat mot shiiterna. På hennes facebook ser man bilder som är hatfyllda mot shias, filmer där hon hånar oss osv.

Även denna vän, Adam, erkände att Aisha, Profetens fru, hade gjort fel som krigade mot Ali, men denna dam, menade att så inte var fallet. Plötsligt fick jag det här meddelandet via mail.

Salam Abdulhamid den 10 februari kl. 13:40 Anmäl
Qasman billah att jag kommer straffa dig för att inte respektera Aisha ra, vänta bara din jävla hund

Bahlool AbuTurab den 10 februari kl. 13:41

lol när du vill vart du vill 😉 må allah förbanna alla som slogs mot Ali och Ahlul Bayt 😉

Sen gick jag kollade upp personen och såg då att hon var kvinna. I diskussionen fortsatte hon med sitt vanliga spridande av hat mot shias, en sak som jag lade märke till var att hon sa att Koranen är ”oanvändbar” utan Sunnah. Vems sunnah? Min? Sunniternas? Sufis? Efter det så var jag borta, visar sig att herr Adam tog bort mig från sin vänlista. Jag finner det rätt kul, så många som tar bort mig, shias, sunnis, ickemuslimer, kristna, judar..varför starta en diskussion om ni inte klarar av att föra den? Jag förbannar alla som bekämpade och bekämpar Ahlul Bayt, om de är shias eller sunnis, vänner eller ovänner. Det här är något vi fått från godkända sunnitiska hadither av den heliga Profeten Muhammed s.a.w.

Äckliga wahabis..jag fick aldrig nåt svar på om hon eller någon av hennes manliga vänner eller släktingar, kommer göra sig mödan att möta mig. Jag bad henne, innan jag blockerades av denne ”vän” att inte bomba mig utan skicka nån som jag kan möta man mot man..men det är väl för mkt begärt av de äckliga salafiterna. Gå bomba småbarn och kvinnor det är man duktig på.

ps: jag sa inget som var respektlöst mot Aisha, men hon skapade fitna, och jag står för det. Ska jag ljuga? hell no..

17 kommentarer

 1. Kevin 10 februari 2011

  ”Qasman billah att jag kommer straffa dig för att inte respektera Aisha ra, vänta bara din jävla hund”

  Kan inte tolka det som om du var hotad till livet?

 2. Bahlool 10 februari 2011

  Vad menar hon då Kevin? Vad tror du hon vill mig?

 3. Kevin 10 februari 2011

  helvetselden väntar de som sätter avgudar vid sidan av Allah Ar-Rahman.

 4. Bahlool 10 februari 2011

  Och då ingen muslim sätter avgudar vid sidan av Allah, då väntar helvetets elden dig för att du sprider fitna och lögn 😉

 5. Kevin 10 februari 2011

  Ni shiiter sätter era tolv imamer och ayatollor vid sidan av Allah Ar-Rahman.

 6. Bahlool 10 februari 2011

  Så nu talar du lögn igen..Din islam är sannerligen inte min islam..Allahumma var vittne mellan mig och denna fitnaskapare..om jag sätter någon vid sidan av Dig så straffa mig å det grövsta..och om han ljuger, så straffa honom och sätt honom vid djävulens anhang..Tawheed är rätt enkel Kevin

 7. baqer alasadi 10 februari 2011

  Mashalla
  du blir hotad medan du försvarar Ahlalbayt….vilken ära 🙂

 8. Bahlool 10 februari 2011

  jihaaaddd 😛

 9. Adam 11 februari 2011

  Broooor jag tog ej bort dig, jag tog bort min facebook, stor skillnad 😉

 10. Adam 11 februari 2011

  Sen är det självklart att Aisha gjorde fel som gjorde uppror mot Ali må Allah vara nöjd med dem båda, kan ej förstå hur man kan förneka detta då detta uppror skapade enorm fitnah i den islamiska ummah.

 11. Bahlool 11 februari 2011

  hahaa sorry, trodde du gjorde sökte på dig så fanns du ingenstans därför..
  och håller med dig på det med Aisha, men det är sådana myter som sprids ibland. Dock anser vanliga sunnis att hon bad om ursäkt och hon fick förlåtelse, men sen finns det historierevisionister som hävdar annorlunda som vår käre vän där borta som vi diskuterade med

 12. Adam 11 februari 2011

  Hahaha helt okej, jag tar ej bort människor från min facebook utom när det rör sig om extrema islamhatare eller personer som jag anser vara allmänt jobbiga :P. Tyvär sker denna revisionism bland unga människor som tror att sahaba skulle vara ofelbara, något jag ej anser med den enkla logiken att endast Allâh är ofelbar. Jag själv håller mig till historian om att hon gjorde, tillsammans med Muawiyah om jag ej har fel (inte så kunnig om islamisk historia än tyvär :p) uppror mot Kalif Ali, ångrade sig och fick förlåtelse för det. Detta är även synen hos Shaykh al-Albani rahimahullah om jag ej har fel.

 13. Bahlool 11 februari 2011

  Ja men det där är omtvistat..Muawiya kan inte ha ångrat sig, eftersom han efter de händelserna bekämpade Hassan och även förföljde Sahabas och instiftade svärandet av Ali.
  History of al Tabari Volume 17 page 224 (English translation) for our reader’s perusal:
  Ayesha’a please at Maula Ali(as)’s death

  ”When news of ’Ali’s death reached Aishah, she said: And she threw down her staff and settled upon her place of abode, like the traveller happy to return home”.

  Perhaps Abu Sulaiman will seek to offer his own insight into the meaning of this verse, he need not bother for the English translator, Professor G. R. Hawting states in the footnote on page 224:

  ”…the verse is proverbial and is cited to indicate pleasure at something”.

  Shaykh Kamaluddin Dinori also records in his famed work Hayat al-Hewan, Volume 1 page 43:

  ولما انتهى إلى عائشة رضي الله تعالى عنها قتل علي رضي الله تعالى عنه قالت : فألقت عصاها واستقر بها النوى كما قر عينأ بالإياب المسافر

  When Ayesha (ra) was informed about the murder of Ali (ra), she said: ‘And she threw down her staff and settled upon her place of abode, like the traveller happy to return home’

 14. me 11 februari 2011

  pfff är själv sunnimuslim men ärligt talat så bryr jag mig ej vad du tror o tänker angående Islam…men läste ditt inlägg som jag tycker är igenombarnslig…att du orkar bry dig så mycket och till och med skriva om detta…det är internet och ej verkllighet du kan aldrig bevisa om den kvinna är den rätta kvinnan eller om hon överhuvudtaget bekänner sig till Islam…det kan ju vara vem som helst…kliv ut till verkligheten och bry dig om dina närmaste vänners ,familjens åsikter…

 15. Bahlool 11 februari 2011

  Finns lagar mot sånt beteende me..så du menar du skulle inte bry dig om ifall någon skickade sms eller mejl med hot? Så en person som kan historia, som skriver r.a efter Aisha skulle vara en jude? Du verkar ju bry dig om mitt inlägg..om det är internet, varför gör du det? Som vanligt är det fullt av folk som kritiserar..Så i och med att det är internet, så är hoten här inte verkliga? Orden inte sanna? Så kontakterna du knyter på nätet är bara på skoj?

 16. HassanAndHusseinAreTwoMastersOfParadise 11 februari 2011

  Det enda kriterium att klänga sig fast vid när vi dömer personer är vår profet själv, då han är Allahs representant.

  När vår profet ”tittar på Ali, Hassan, Fatima och Hussein och säger; Jag är i ett tillstånd av krig mot de som krigar mot er, och är i frid med de som är i frid mer er”.

  Då tar vi denna hadith som muslimer och tillämpar den på historiska händelser och drar slutsatsen : Aischa förklarade krig mot Ali (as), alltså förklarade hon krig mot den heliga profeten (saw), … Muawiyah tillhör samma skara, ..

  De krigade mot Ali, Profeten, och Allah (swt). Enligt profeten själv.
  Var är sådana likars hemvist?
  Döm själv enligt vår profet (saw).

  ”Allahu Mawlai, wa ana Waliyu kuli momineen. Man kuntu mawla fa haza Aliyun Mawla”

  ”Al yawm akmaltum lakum deenakum. Fa atmamtum alejkom naamati”

  – Muhammad Rasulillah (saw)

  Den enda islam är den som vägleder genom Ahlel Bayt till Profeten till Allah.

 17. Bahlool 11 februari 2011

  Mkt fint sagt Hassan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *