Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Indonesien – Stening

Hemska bilder där några “muslimer” stenar och misshandlar några stackare som tillhör Amadiyya sekten, till döds. Ahmadiyyasekten är delad i olika fraktioner, några av dem erkänner inte Profeten Muhammed s.a.w, som den siste Profeten och de har vissa trosartiklar som strider mot vad sunniter och shiiter är överens om. År 2008 förbjöds deras sekt i Indonesien, det verkar ha stärkt de fundamentalistiska krafterna i Indonesien, som här går till attack mot tre, och mördar dem, medan polisen ser på.

2 kommentarer

  1. jan 11 februari 2011

    vrf

  2. Annika B 11 februari 2011

    Det är viktigt att komma ihåg att stening inte på något vis har med islam att göra. Förekommer överallt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *