Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Saudi Arabiens kung Abdullah död!!

Islam Times – Saudi Arabia’s King Abdullah passed away.

En nyhet som jag inte läst om i andra medier än, visar att tyrannen, wahabiten som stött Israel och USA i så många år, verkar gått vidare till nästa liv. Kung Abdullah, ledaren över det enda riket som uppkallats efter en familj, Saudiarabien, har äntligen dött.

I åratal har hans pengar stött och lett till stödjandet av mord på muslimer. Utan dessa pengar hade Israel inte varit så här mäktigt, utan dessa pengar hade inte muslimerna lidit så här. Utan dessa pengar hade vi inte sett så många självmordsattacker i Irak.

Må Allah förbereda dig en plats hos Muawiya och Yazid.

Mubarak är nästa person på listan. Allt fler av de gamla diktatorerna möter sin domare. Nu kan vi hoppas på att de olika fraktionerna i Saudiarabien, börjar slita varandra i stycken, så oskyldiga slipper bli mördade i omkringliggande länder, medan wahabiterna är upptagna med varandra.

Update:

Verkar som om denna tyrann inte dött än…Nåja glädjande nyheter om hans färd mot helvetet kommer snart, i hope.

53 kommentarer

 1. Bahlool 11 februari 2011

  hahaah Zheng He 😛

 2. Kevin 11 februari 2011

  wow rasoul jag missade din kommentar så du påstår att koranen är ofullständing, en get åt upp versen, lol.Jag säger följ koranen och dyrka endast Allah Ar-Rahman, Jag och andra som mig behöver inte haditherna, eller de tolv imamerna, eller ayatollorna osv.

 3. Bahlool 11 februari 2011

  Kevin vi har redan fastslagit att enkla suror eller ayat, inte förstås utan hjälp av hadither och imamer..ex 5:55
  Därmed är fältet fritt för dig och andra att tolka hur ni behagar..och det är farligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.