Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

De fanatiska rasisterna

”Rasister på nätet försöker skrämma medier till tystnad” – DN.SE.

Utbildningsradion (UR) har börjat en serie om sexualupplysning till ungdomar, denna serie visar hur en mörkhyad man som penetrerar en vit kvinna, något som fått rasisterna i Sverige att få fnatt. Det är okej att ogilla program, jag ogillar denna video, men det roliga i sammanhanget är att samma rasister som retar sig på detta program, brukade och brukar beklaga sig över att muslimer ogillar Lars Vilks eller andra uttryck för ”yttrandefrihet”.

Läser man rasisternas bloggar, om de kallar sig  Sverigedemokrater eller nationella, så brukar de säga, åk hem, till muslimerna som klagar, de menar det är vår frihet, att uttrycka oss som vi vill i vårt land. De menar även att gnällandet, hör till invandrarnas kultur.

Nu ser jag att man märkt av att rasisterna, islamofoberna, de nationella, själva gnäller för fulla drag. De retar sig på att man sprider en sådan film som UR gjort, de tar till hårda ordalag där de hotar dem som skapat denna film.  Vissa islamister hotar Lars Vilks och hans gelikar, men varför är man så tyst inför dessa ”svenskar” som hotar människor till livet? Varför sätts de inte åt, varför instiftas det inte fler lagar mot dem?

5 kommentarer

  1. Sv: hahaha join us, börja träna du med ;D.. vad hindrar dig? Lathet? Nej, det är ingen riktig ursäkt haha 😉

  2. Bahlool 09 februari 2011

    Du är hemsk 🙁 alla mobbar mig 🙁

  3. jan 09 februari 2011

    svar: aa sant

  4. Zheng He 10 februari 2011

    Träna annars tvingar jag dig kinenisk culturee!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *