Press "Enter" to skip to content

Fatima mot Abu Bakr

I dagarna har jag nöjet att möta några kära salafiter som menar att Fatima inte var sur på Abu Bakr. Å ena sidan Profetens kära dotter, Fatima, å andra sidan Abu Bakr, en av Profetens vänner. Man försöker med alla medel hävda att Abu Bakr inte hade några som helst problem med Fatima. Bull.

Jag vet vilken sida jag väljer, Fatimas, alla dagar Fatimas. En av fyra kvinnor som lovats ett hus i Paradiset. Om Profeten sagt att den som sårar Fatima, sårar mig, då måste man fråga sig, sårade Abu Bakr Fatima? Varför skulle hon avsky honom så mycket, att hon slutade hälsa på honom? Slutade tala med honom? Slutade hälsa tillbaka på honom?

Om Fatima avskydde Abu Bakr till den graden, varför ska vi som hennes anhängare, ses med oblida ögon? Vi följer ju bara hennes och hennes fars, Profeten Muhammeds, fotspår. Vi är vänner till deras vänner och fiender till deras fiender. Senaste årtusenden, har man förvrängt och förtryckt sanningen, och det är min plikt som muslim att känna till den. Man måste skilja på att vara emot dem och deras brott och att svära åt dem. Vi är emot det de gjorde mot Profetens älskade familj.

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *