Press "Enter" to skip to content

Egypten – Även de liberala i USA har fördomar

Det här påminner om Debatt, på Svt, där man diskuterade islam och Egypten och liberala och islamofober satt och beklagade sig över vad som kan ske i någon avlägsen framtid, de sket fullständigt i ifall folket blev fria från förtrycket, de oroade sig för vad muslimerna kan göra, de har inte brytt sig ett dugg om Egypten i 30 år. Under denna tid tjänade diktatorn deras intressen och ingen ville eller önskade bort honom. Nu när folket tröttnat på Mubaraks diktatur, då börjar man inte tala om hans brott, men man diskuterar vad kan hända om folket väljer islamisterna till makten.

Hur många av dessa känner till något om Egypten? Hur många känner till något om vad islamisterna vill ha?

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *