Press "Enter" to skip to content

Egypten – Upproret är skamligt!!

Saudi Wahhabi Top Cleric Blasts Egypt Protests as Shameful.

Enligt den wahabitske sheikhen Abdel Aziz al Sheikh, som är stormufti i Saudiarabien, så är det skamligt av dem som demonstrerar mot Mubarak eller andra diktatorer i Mellanöstern. Abdel Aziz menar att det är ickemuslimska krafter som står bakom dessa protester.

Wahabiterna stödjer Mubarak i kampen mot Iran och för Israel och det här är ett tecken av support för diktatorn Mubarak och Bin Ali från Tunisien. Samma djävul gick ut en gång i Teve och menade att Imam Hussain begick ett brott mot Islam, då han revolterade mot alkisen Yazeed. Han är så ful, att det är skrämmande att Allah skapat en sådan skapelse.

2 Comments

  1. Bog
    Bog 07 februari 2011

    allah har skapat oss med ren hjärta. men denna varelse kommer från sheytans rövhål!!

  2. j
    j 07 februari 2011

    HAHAHA KAN INTE ANDAS!:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *