Press "Enter" to skip to content

Nima – ”Må Tusen rabiessmittade hundar urinera på Profeten Muhammed…

nex.PNG (503×582).

”Må tusen rabiessmittade hundar urinera på ”profeten” Muhammeds och alla hans avkommors gravar, som tack för att ha introducerat ”fredens religion” till världen.”

Denna person har gång på gång spelat att han är en seriös reporter. Han skriver dessa ord och sedan insåg han vilken tabbe han begick, så han tog bort inlägget. Som tur är har man tagit printscreen från hans äckliga uttalande. Detta är en person som gång på gång visat sig vara en lögnare, en person som hånat och häcklat muslimer, inte bara islam och som gång på gång försökt dölja sina lögner.

Hur kan man ens ta honom på allvar?

Han stödjer Irans fiender, han stödjer Israel, han avskyr islam och här visar han sitt rätta jag. Tacka Gud för alla dem som klarat av att spara detta inlägg då han inte var man nog att behålla det. Han lusläste min blogg för att hitta skit om mig och det jag representera, men Allah har gett mig nöjet att hitta människor som lusläser hans blogg.

Man klagar på lars Vilks och här har vi en person som är så mycket värre, bara för att han vill bli känd. Under demonstrationerna mot Israel och för Al Qudsdagen, då gick han runt och fotograferade och höll reda på alla åsiktsmotståndare, mig hotar han med en anmälan och en kvinna som var skyldig honom pengar hotade han. Hans försök att förstöra människors liv kan göras längre. Patetiskt.

Även rasisterna njuter av hans text.

3 Comments

 1. zulqarnain
  zulqarnain 30 januari 2011

  Broder
  Du behöver inte publicera denna kommentar
  Jag är iranier och min menning är att denna Nima är exakt det motsatta av det som iranier i iran tror på och har som symbol och jag gillar inte alls honom men jag anser inte att det är ok och publicera denna artikel, du hamnar i samma spår som han och det vill jag inte att du ska göra.
  På detta sätt tror han att han är en viktig person men spara KMR länkar och även hans print screen då du kan använda det när han förnekar att han är en sån person.
  Nima är känd för att ha dubbel moral, i tv är han en person och på sin blogg en annan och i verkligheten något annat

 2. Bahlool
  Bahlool 30 januari 2011

  tycker tvärtom Zul, att det här måste visas, för jag som trodde jag visste vart han stod, blev förvånad över det här. Att man säger så här visar vilken person han är. Detta är ett bevis för mig att jag inte glömmer och alltid kan hänvisa till det.

 3. Bog
  Bog 31 januari 2011

  Nima en smyg koni som inte vågar erkänna det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *