Press "Enter" to skip to content

2 Comments

 1. Nor
  Nor 31 januari 2011

  svar: hahaha jag är inte deprimerad, jag lyssnade på en deprimerande låt och blev lite tagen in the moment 😛

  Jag tror att det har MYCKET att göra med att solen inte har tittat fram under flera månader. Du har säkert märkt hur bra humör man blir på när solen kommer fram. SOLEN, VART ÄR DU??!! :'((((( seriöst… kolla på mig, vaken tills nu och har skola imån 9.15. Good luck, jag önskar mig själv lycka till med stort L.. Jag förvånas att jag fortfarande får mitt studiebidrag i slutet av varje månad, på riktigt. Min lärare måste älska mig som inte skickar min från och närvaro till csn. hahaha oh gud… fattar inte vf jag skriver detta här ens. Tror jag är för uttråkad och jätte trött på samma gång..

 2. Bahlool
  Bahlool 31 januari 2011

  hahahaha welcome to the blub jag ska upp senast 8!!! tur jag handlade det mesta idag 🙁 men behöver ändå handla lite imorgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *