Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nima Dervish – Tack från en cyberfjärt

Min käre stalker Nima har tagit sig tid att skriva, än en gång, till mig, som han kallar en ”cyberfjärt”. Jag är överväldigad över den kärlek denna cyberfjärt får av dig, att du ens har tid att gå igenom mina inlägg och tar dig tid att komma på sådana söta ord. Om du ska räknas till journalist, som efter mycket om och men klarar komma med ett sådant begrepp som cyberfjärt, då är det illa ställt med journalistkåren i Sverige.

Nima Dervish

nordicdervish.wordpress.com/

nima@nima.se

2011/01/30 kl 11:52

PS.

”Tack, inte ens mina närmaste vänner, som följt mig i snart 10 år, läser den så noggrant.”

Tack för att du än en gång bekräftar mig. Gubben, det är så man GÖR om man är journalist. Man anstränger sig lite och går igenom skit och läser igenom det så att det man skriver och påstår är baserat på fakta och sanning. Så att man har på fötterna. You should try this method sometimes.

Mitt problem är att jag inte behöver läsa ditt skit, man behöver inte vara ett geni för att inse att skit, skrivet av skit och som luktar skit, inte borde behandlas annorlunda än som skit. Varför slösa bort min tid på ditt skit, så snälla skit i att skita runt hela tiden din skit?

Min stalker – Nima Dervish

6 #

Nima Dervish

nordicdervish.wordpress.com/

nima@nima.se

2011/01/30 kl 11:47

Bahlool, jag har skrivit ett inlägg om dig där jag, för varje sak jag påstår om dig, har *länkat* till ditt eget inlägg som styrker det påståendet. Varje sak jag påstår att du skrivit har jag styrkt med länk till ditt inlägg. Som jag sa: Jag LÄSER faktiskt dina inlägg och utgår från det och länkar till dem.

Problemet är att vad du påstår och vad du länkade till inte hörde samman. Du måste bestämma dig, är min blogg och jag viktiga för dig eller inte? Du är lite motsägelsefull, när du å ena sidan säger att den är en blogg skriven av en cyberfjärt som du inte bryr dig om, och å andra sidan tar du dig tid, går igenom inlägg och besvärar din hjärna med att komma på fina ord om mig. Du läser inte, eller så går det inte in i hjärnan. Jag skrev om dina kära dissidenter och gav bevis för deras lögner, du däremot menar att jag ljuger utan att ta upp de källor jag själv hade som grund. Du är en stor hycklare och jag är glad att allt fler får upp ögonen för dig.

Du däremot läser och kollar INTE upp vad jag har skrivit utan bara påstår en massa saker tagna ur luften, utan att kunna länka till källa och påvisa att jag har sagt dem (vilket du inte kan för de inte är sanna).

Jag däremot brukade läsa och kolla vad du skrev, men till slut blev man rätt trött på att du repeterar dig och dina teser. Jag har märkt en sak hos er Israelvänner och det är att ni är så luriga, så fulla av svek och lögn, att alla medel är tillåtna. Behöver du gråta nu över Israel, så gör du det, behöver du nu spela att du är emot hedersförtryck för att bli känd, då gör du det. Det är genant att så många faller för dina tricks. Jag har inte hävdat nåt annat än att du är full av skit, och då har jag länkat till dina artiklar, som även de är fulla av skit. När du hotade en svag kvinna, då förlorade jag den uns av liten respekt jag hade för dig. Så gör man inte. Jag vet inte vilken kultur som lärt dig att behandla kvinnor så här, men hade du varit muslim, så hade du kanske lärt dig ett och annat om respekt 😉

Du har en enda länk, och det är till ditt EGET gamla inlägg, som handlade om vad en notoriskt lögnaktig och oseriös ”journalist” skrivit om mig, något som jag redan för länge sedan bevisat vara baserad på lögner (http://nordicdervish.wordpress.com/cirkus-realtid/), men det missade du väl för du gillar ju inte att läsa som du stolt påpekade). Bahlool, lögner blir inte till sanningar bara för att du upprepar dem för dig själv.

Mitt eget lilla inlägg var en länk till en webtidning som hade källor och bevis för hur hotfull du var mot den stackars kvinnan. Alla som är emot dig är oseriösa, cyberfjantar eller lögnaktiga? Jag läste ditt inlägg men som du så sött säger, lögner blir inte till sanningar bara för att du upprepar dem för dig själv. Så är det tyvärr med dig, du lever i en lögn, sprider lögner och har några anhängare som avgudar allt du säger och skriver för deras hat för islam, muslimer eller Iran är så stora att de ser förbi dina stora brister.

Det finns faktiskt gränser för hur mycket man kan ljuga om andra, det finns lagar mot förtal. Nu är det så att du är en liten cyberfjärt, men one of these days, när jag inte är upptagen med jobb och annat, när jag har gott om tid, så kanske jag tar tag i det här, vidtar rättsliga åtgärder och stämmer dig. Du bör tänka på att du, till skillnad från Realtid, inte är en tidning med ansvarig utgivare, så de juridiska loop-holes som de hade saknar du.

HAHA! Vart ljög jag? Tror du verkligen att jag är rädd för dig? Jag har blivit hotad till livet av dina vänner, av nazister, av rasister, av sionister, även av muslimer har jag blivit hotad till livet, om jag inte räds dem, ska jag bli rädd för dig? Denna cyberfjärt tycker det är märkligt att du är upptagen med jobb och inte klarar av att göra en enkel anmälan men klarar av att sitta här och skriva skit. Mycket märkligt. Så du hotar en stackars kvinna för 2000 kr, och mig hotar du för att få tyst på mig, vem har lärt dig tysta dina motståndare på det här sättet? Jag ser fram emot att bli anmäld av dig, då kanske jag blir en stor cyberfjärt 😉

9 kommentarer

 1. Elin 30 januari 2011

  Haha, jag älskar din sista mening.

 2. grudge 30 januari 2011

  Bra skriver, Nima är en förrvirrad mediakåt-cyberfjärt. Såg han i debatt.. it made me puke a little in my mouth.

 3. Bahlool 30 januari 2011

  hehehe tack E 😉

 4. Bahlool 30 januari 2011

  så sant Grudge..

 5. Nor 30 januari 2011

  hahahha så fult ”Nu är det så att du är en liten cyberfjärt, men one of these days, när jag inte är upptagen med jobb och annat, när jag har gott om tid, så kanske jag tar tag i det här, vidtar rättsliga åtgärder och stämmer dig.”

  Han verkar ha riktigt mycket fritid som analyserar dina texter så noggrant.. :p

 6. Bahlool 30 januari 2011

  Han kör Hasbara, den judiska pr tekniken..tysta dina motståndare med alla medel 😉 rättsliga eller tråkiga hehehe

 7. zulqarnain 30 januari 2011

  loooool
  han är så sött denna Nima, jag gillar han eftersom i tv försöker han till och med visa att han bryr sig om iranier och han är rationell och inte alls islamofob men på sin blogg är han den person som han inte vill vara alltså en landsförrädare en SD älskare

 8. KMR 30 januari 2011

  Nima” Hasbara” Dervish … det är officiellt

 9. Adam 31 januari 2011

  Hahahaha naaaaw vad gulligt, hoppas att jag också får en stalker ifrån mainstreammedia 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *