Press "Enter" to skip to content

Jimmie Åkesson – Islamism kontra Islamofobi

I en märklig debattartikel på DN, får jag läsa om Jimmie Åkessons tankar om islamism. Åkesson, som leder Sverigedemokraterna, menar att svenska staten ska göra undersökningar för att kontrollera muslimers åsikter (då särskilt ungdomars) gentemot islamism. Han jämför då undersökningarna om islamism med de undersökningar som utförs om nazismen.

Är islamism enhetlig? Tror Jimmie Åkesson och andra islamofober att islamism är likadan i Afrika som den är i Mellanöstern? Tror Åkesson och resten av islamofoberna att shiitisk islamism är likvärdig sunnitisk? Tror Åkesson att det är en fara med islamismen bara för att några sprängt upp sig själva?

Okunskapen om islam och islamismen visar hur illa ställt det är med utbildningen i väst. Det finns islamism som sprids fredlig, det finns islamism som går så långt att den kräver ett Kalifat, annan islamism är shiitisk, som ledde till Irans etablering, återigen annan islamism är den som sprider sekulära värderingar. Islamismen finns i olika former. Vad Jimmie Åkesson borde satsa pengar på är att undersöka den ökande islamofobin. Att se hur vi kan motverka det ökande hat mot islam och muslimer ibland svenska folket. Han borde satsa pengar på att upplysa svenskarna och särskilt sig själv, om faran med att skapa ett vi och dem i vårt samhälle.

Även experternas uttalanden visar att de inte är så insatta som de säger sig vara. De tror att det finns en enhetlig ideologi bakom islamismen, och det är så fel det bara kan bli.

”Dags studera islamistiska attityder bland ungdomar” – DN.SE.

Fler som skrivit om det.

47 Comments

 1. 1965
  1965 25 januari 2011

  “Det finns islamism som sprids fredlig” – det spelar i grunden ingen roll.

  Slutresultatet blir Alltid ett samhälle som är misogynt, homofobiskt, intolerant och totalitärt.

 2. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Alltid? Islamismen i Turkiet är den islamism som bekämpat just de saker du tog upp..det har varit den som spridit öppenhet och demokratiska principer..sen ska du inte tala om intolerant samhälle, vi ser ju hur intoleransen ökar i USA och i Europa mot oliktänkande, muslimer och invandrare. Det är knappast resultatet av islamism…

 3. Danne
  Danne 25 januari 2011

  Vad har du för system för att filtrera ut våldsamma muslimer?
  På vilket sätt skulle du filtrera i samhället i jakt på våldsamma muslimer?

  Och varför verkar muslimer inte förbannade för att folk använder islam för att massmörda?
  Om sossar börjar massmörda i Växjö i socialdemokratins namn och folk där blir rädda för dom, tror du att sossestyret i Stockholm…
  A: Fördömer alla som talar illa om socialdemokratin samt uppfinner ordet socialdemokratofob.
  B: Fördömer sossarna i Växjö och samarbetar med polisen totalt samtidigt som man börjar en intern utredning om hur det kunde hända?

 4. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Vad har du för system för att filtrera våldsamma svenskar?
  På vilket sätt skulle du filtrera i samhället i jakt på våldsamma nazister, rasister, islamofober.
  Verkar inte muslimer förbannade för att folk använder islam för massmord? Är det därför demonstrationer i muslimska och även i Sverige anordnas och anordnades av muslimer? Bara för du inte vill eller får läsa om det betyder inte att det inte finns.
  Muslimera i Sverige gick ut och demonstrerade och tog avstånd..vart var du? Deltog du i demonstrationerna? Varför kunde du gå miste om hur många stora imamer i Sverige som skrev utförligt emot det terrorattentat som drabbade Stockholm?
  Enligt din logik så ska du ta avstånd från att västerländska trupper mördar och skändar människor i _Irak och Afghanistan..varför gör du inte det? Flera gånger har vi sett västerländska allierade mörda småbarn, vart var ditt uppror då? Du min herre, är en hycklare.
  Det som drabbar vita är värre i dina ögon än det som drabbar ickevita 😉

 5. 1965
  1965 25 januari 2011

  De få smådemonstrationer som vi sett av muslimer mot våld i islams släptåg är en rännil jämfört alla de hatiska och våldsamma massmöten som ägt rum för en liten tecknings skull…

  Det säger vad som behövs.

 6. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Du verkar ha nåt fel på ögonen..eftersom det finns fatwas, demonstrationer och hela böcker om det här som tar avstånd och som uppmanar att folk ska lyda islam inte dessa terrorister. Tyvärr lider du av okunskap och en stor del arrogans när du inte vet att det sker saker i den muslimska världen som inte sprids i västlig media..så att du och andra stannar kvar i er okunskap om islam och muslimer och kan fortsätta sprida hat mot islam och muslimer

 7. Göran Rudengren
  Göran Rudengren 25 januari 2011

  Skilj mellan religionen islam och den politiska islamismen. Den senare förekommer visserligen i mera eller mindre extrema varianter, men har en ideologiskt totalitär målsättning precis som nazism och kommunism. Ett framsteg vore att ideologier inte betraktas som en ursäkt för korkade och inhumana handlingar. Att åstadkomma skadade och dödade människor för en ideologi, vare sig det är en religion eller sekulär ideologi, är en försvårande och inte förmildrande omständighet för att använda våld. Våld för personlig vinning är åtminstone något så när rationell.

 8. Bengt Held
  Bengt Held 25 januari 2011

  Anonym
  “Slutresultatet blir Alltid ett samhälle som är misogynt, homofobiskt, intolerant och totalitärt.”
  Bahlool
  “Alltid? Islamismen i Turkiet är den islamism som bekämpat just de saker du tog upp..det har varit den som spridit öppenhet och demokratiska principer.”

  På min blogg Helds HBT-nyheter kommenterar jag att alla muslimska samfund i alla länder är homofientliga dvs inte respekterar samkönade relationer inom samfundet. Ingen av dem välsignar och viger samkönade par.

  http://bengtheld.blogspot.com/2011/01/sd-politkker-och-imamer-i-samma-sang.html

  Bengt Held

 9. julejan
  julejan 25 januari 2011

  Islamister är den av de i artikeln angivna grupperna som under den undersökta perioden utförst minst antal terrordåd i Europa (ett). Nu arresterar man 110 islamister, vilka som grupp bar utfört ett dåd medan man i genomsnitt inte ens arrresterar två personer per separatistiskk dåd så är prioriteringen helt fel. Jag anser att vi måste få ner våldet i samhället, och i det här fallet får det genom att satsa mer resurer i jakten på andra terrorister än de islamistiska. Det bör vara samma regler för alla terror-attentat oavsett om de är högerterror/vänsterterror/ suslimskt eller separatistiskt.

 10. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Så om man är emot homosexuella? Vad har det med islamismen att göra? Jag är emot pedofiler också, betyder det att jag då är ond i dina ögon..och ja, jag är emot allt som går emot naturens och Guds lagar om vad som är laglig sex.

 11. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  håller med dig julejan

 12. Danne
  Danne 25 januari 2011

  30 muslimer samlades i Göteborg mot islamsk terrorism efter juldådet. Tusentals samlas varje gång Israel gör något. Är det några som är hycklare så är det just majoriteten muslimer.

  Att vara svensk är inte en ideologi. Att vara muslim är det.
  Ingenstans står det att man ska mörda i Sveriges namn. Däremot står det så i Koranen. Tex döda alla som lämnar islam.

  Vi är i Afghanistan för att skydda muslimer från att bli mördade av muslimer. Väldigt talande att du tar islamisternas sida i konflikten.

  Sen kan du glömma ordet islamofobi. Det finns inte.
  Bara outbildade nötter hittar på egna ord när det ska debatteras.

 13. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Hur många har självmordsbombaren i stockholm mördat och hur många har israel mördat? Du svarade inte vart var du den dagen? Deltog du i en demonstration? hur ofta har du demonstrereat mot israel och USAs terror? Som sagt en stor jävla hycklare..
  Att vara svensk är lika mkt ideologi som att vara muslim.l Jag förstår att du har svårt för logiska begrepp, men islam är en religion den är lika mkt ideologi som judendomen eller kristendomen är..jag vet att du och jag har diskuterat det här förut..och jag vet att du har svårt för fakta, men snälla skäm inte ut dig mera?
  Vart står det döda alla som lämnar islam?
  Svenskar är i Afghanistan för att tillvarata USAs intressen..försök inte snacka om att skydda muslimer lol..då hade ni befunnit er i Palestina, Kashmir, då hade ni inte fegat ur nä 200 000 muslimskor blev våldtagna i Bosnien.
  Islamofobi finns och islamofober finns och det är något smårasister som dig talar ut emot för att ni försöker svartmåla muslimernas protester. Makabert du blir bara dummare för varje gång du besöker min blogg..

 14. Du är ett skämt
  Du är ett skämt 25 januari 2011

  “återigen annan islamism är den som sprider sekulära värderingar.”
  Hahaha.. en religion som sprider sekularitet. Ja, Islam är jättesekulärt. Det ser man ju av att titta på muslimska länder. Och snacka inte skit vad gäller Turkiet.. Det var att man bröt med Islamismen som gjorde Turkiet sekulärt, Kamal Atatürk var nationalist, inte islamist.
  Tror du verkligen att du lurar någon med denna goja? Ja, kanske någon komplett idiot..

  Och du är emot pedofiler? Muhammed var ju just pedofil.. Här var det virrigt värre.

 15. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Var Muhammed pedofil? Lol..Om du tittar på nuvarande Turkiet så är just de krafter som stött och stärkt demokratin de islamiska. Jag förstår att du känner dig som ett skämt..jag förstår det verkligen..dumbass

 16. Du är ett skämt
  Du är ett skämt 25 januari 2011

  Vadå “LOL”? Vad kallar du annars en man som har sex med en nioåring? Vad är sex med nioåringar om inte pedofili? Upplys mig!

  Ja just det.. Turkiet kommer nog bli jättedemokratiskt när islamisterna brer ut sig, för de kämpar såklart för demokrati och inte för just islamism! Det är därför dom mest islamistiska länderna är dom mest demokratiska.. 😀

  Vad gulligt att du försöker vända på det som ett dagisbarn.. Eftersom jag skrev meningen “Du är ett skämt” är den såklart riktad mot dig. Annars hade jag använt termen “jag”, du kanske behöver ta en SFI-kurs? Termen stämmer uppenbarligen in på dig bra iaf.

 17. sillen
  sillen 25 januari 2011

  Bahlool din hycklare! Du och alla andra muslimer går emot själva koranens påbud när ni nu koloniserar Europa. Enliigt koranen kan en muslim tillfälligt söka skydd hos kafirerna men ska sedan skyndsamt återvända hem eller till annat muslimskdominerat område.
  Att komma till västvärlden, ta del av dess framgångar som beror på att väst lämnat medeltida värderingar bakom sig är en sak. Men att komma hit och inte lägga bort sina medeltida värderingar är vidrigt och kan inte betecknas som något annat än ren och skär kolonialism.
  Den muslimska världen idag klarar inte av att producera nånting annat än ett ohållbart överskott av människor som sen kan dumpas över på oss i västvärlden. Åk hem till sandlådan din shiithög!

 18. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Suck..Vad det gäller Aisha (Det är väl henne du syftar på i din anklagelse om pedofileri) så var hon allt mellan 6 och 20 år, beroende på vilka hadither du följer. Det är ett märkligt fenomen att en kille som döljer sitt namn, sin ip och verkligen dolt sin intelligens, sitter och försöker spela att han vet mera om hadither och historia än en muslim som studerat ämnet i många år.
  Så du har gåvan att se in i framtiden? Du får gärna titta på vad EU sagt om Turkiet och du får gärna lära dig läsa på innan du öppnar din käft om stater och länder och religioner du inte vet ett dugg om. Det var dina sekulära krafter (som de i Tunisien) som förtryckte folket, medan det var de religiösa krafterna i TUrkiet som fick landet att bli mera demokratiskt.
  Gå läs om de demokratiska muslimerna i FIS som vann valen i Algeriet och läs sen om hur dessa krafter fängslades och mördades..det är din demokrati. I demokratins namn har man mördat och skapat kaos överallt i världen..och ändå sitter du här och försöker spela smart (en rätt stor omöjlighet när det gäller ditt låga intellekt).
  Jag har nog bättre betyg i svenska än du nånsin fått i något ämne, så gå tillbaka till stenen du kröp upp ur och håll dig till det du vet bäst, att snacka dynga. Dumbass

 19. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Vad är shiithög? Sillen vi har talat om det här i snart 1 år..jag är här för att stanna, passar det inte så är det ditt problem. Vill du få ut mig så går jag gärna med på att träffas så du kan försöka din lille viking du..loool..

 20. Bengt Held
  Bengt Held 25 januari 2011

  Bahlool

  “Så om man är emot homosexuella? Vad har det med islamismen att göra? Jag är emot pedofiler också, betyder det att jag då är ond i dina ögon..och ja, jag är emot allt som går emot naturens och Guds lagar om vad som är laglig sex.”

  Där försvann din trovärdighet i debatten om tolerans. Du tycker dig ha rätt ogilla homosexuella medan du inte tycker kristna och ateister i Sverige har rätt att ogilla muslimer. Ditt resonemang avslöjar hur absurt och inkonsekvent du resonerar. Andra ska tydligen ha skyldighet visa tolerans mot dig medan du inte ska ha skyldighet att visa samma tolerant mot andra.

  Det är ju en del svenskar som tycker muslimer är onaturliga och emot naturens och Guds lagar. Då har de väl rätt att sprida det budskapet?

  Din jämförelse mellan homosexualitet mellan vuxna och pedofili är vidrig. Du låtsas som att kärlek och sex som är frivilligt mellan två vuxna är jämförbart med sexuella övergrepp på barn. Jag hoppas du aldrig hamnar ensam med något barn med det resonemanget.

  För övrigt gifte sig väl Muhammed enligt Koranen med en 9-årig flicka?

  Homosexualitet finns både bland människor och djur och inom alla kulturer. Det är lika naturligt som heterosexualitet. Men du är inskränkt.

  Bengt

 21. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Du är otrolig. Så du är intolerant mot pedofiler? För att du är emot det? Jag ogillar analsex, är jag intolerant då? Mitt resonemang visar hur illa ställt det är med intelligensen hos vissa personer. En muslim begår inget brott mot någon för att han eller hon är muslim, en med fel slags sexuell läggning, begår ett brott mot Gud och Naturen. Det är skillnaden, jag förstår att du inte vill eller klarar av att förstå att det är skillnad på att ha en viss tro och att vara brottsling, men det är inget jag kan hjälpa dig med. Jag kan bevisa min tes, ingen kan bevisa att muslimer är emot naturen och klarar av göra det på ett logiskt sätt. Så om ett “barn” är ok med att ha sex med mig, då är det ok enligt dig? I vissa länder är det ok med sex vid 15 års ålder andra säger det är ok med sex vid 18 års ålder, när slutar ett barn bara barn tycker du? Så säg mig, varför får man inte ha 2 fruar? 3 vuxna som är med på det borde ju inte vara olagligt enligt din logik..varför får inte syskon ha sex med varandra? Även där borde det ju vara ok så länge de är vuxna enligt dina mått..Så du antyder nu att jag är pedofil? hahah..det är faktiskt så att för ofta är pedofiler homos *;) Eller har du inte sett nyheterna som gång på gnåg säger att en man förgripit sig på en pojke?…
  Vart står det i Koranen att Muhammed gifte sig med en 9-åring? Så låg är ditt kunnande om islam, genant..
  Naturligt? Är det naturligt att du inte kan föröka dig?Är det naturligt att inte kunna föra sina gener vidare?

 22. Rasul
  Rasul 25 januari 2011

  för dem som är okunniga…

  Aishas verkliga ålder när hon gifte sig var 20 eller 21 hon är född under jahiliya Aisha var 13 eller 14 år i (Hijri 1)

  när Aisha gifte sig så var hon “Bikr” ( lady, dam) en 9 åring kan ej kallas för “Bikr” (lady,dam)

 23. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Precis Rasul jag skulle skriva ett inlägg om det men har inte tagit tag i det hehe

 24. Bengt Held
  Bengt Held 25 januari 2011

  Bahlool

  “Du är otrolig. Så du är intolerant mot pedofiler? För att du är emot det? Jag ogillar analsex, är jag intolerant då?”

  Du visar hur ointelligent du själv är när du får för dig att sex mellan vuxna samkönade par är detsamma som sexuella övergrepp på barn. Och hur är det förenligt med ditt engagemang mot pedofili när du konstaterar att enligt vissa hadither hade Muhammed sex med en flicka som var sex år. Du är så inkonsekvent att du blir patetisk.

  Vad har dina sexuella intressen med att göra vilka rättigheter dina medmänniskor ska ha. Många heterosexuella håller på med analsex men har trots det rätt att vigas av imamer.

  “jag förstår att du inte vill eller klarar av att förstå att det är skillnad på att ha en viss tro och att vara brottsling, men det är inget jag kan hjälpa dig med.”

  Vem avgör vem som är brottsling. Det är inget brott i Sverige att ha homosexuella relationer menllan vuxna. Men tydligen har folk rätt att kasta alla muslimer i fängelse och kalla alla muslimer för brottslingar. Men då gastar du om islamofobi. Du visar inte den respekt mot andra grupper som du kräver andra ska visa dig.

  “Så du antyder nu att jag är pedofil? hahah..det är faktiskt så att för ofta är pedofiler homos *;) Eller har du inte sett nyheterna som gång på gnåg säger att en man förgripit sig på en pojke”

  Du är okunnig så det är sanslöst. Mer än 90 % av alla pedofiler är heterosexuella, oftast är de sexuellt intresserade både av vuxna kvinnor och av pojkar och flickor men däremot inte vuxna män.

  “Vart står det i Koranen att Muhammed gifte sig med en 9-åring? Så låg är ditt kunnande om islam, genant..”

  Så låg är ditt eget kunnande om islam att du blåljuger om att Muhammed faktiskt gifte sig med ett barn.

  “Naturligt? Är det naturligt att du inte kan föröka dig?Är det naturligt att inte kunna föra sina gener vidare?”

  Homosexuella kan föröka sig. Är oftast inte sterila. Många bögpar och lesbiska par skaffar barn via inseminationer. Men du menar kanske då att heterosexuella som är sterila också är “onaturliga”,

  Nu lämnar jag din blogg. Jag ogillar sd-politiker men du är ännu värre extremist. Om du nu ogillar Sveriges samhällssystem varför flyttade du inte till Iran eller Saudiarabien istället när lämnade ditt gamla hemland? 🙂

  Med sådana vänner som dig behöver muslimer inte några fiender i Sverige. 🙂

  Kram på dig det kan du behöva din stackare. 🙂

  Bengt

 25. Magnus
  Magnus 25 januari 2011

  Bahlool: “Vad det gäller Aisha (Det är väl henne du syftar på i din anklagelse om pedofileri) så var hon allt mellan 6 och 20 år, beroende på vilka hadither du följer.”

  Hallå, hallå, hur står det till med den muslimska logiken här? Var hon 6 eller 20 år? Hon kan ju knappast ha varit båda delar samtidigt, eller hur?

 26. Adam
  Adam 25 januari 2011

  Tänker total strunta i SDarnas kommentarer och bara skriva detta:
  Undrar om jag kommer vara en av dom som man ska undersäka, övervaka och studera ifall att jag har ”islamistiska” åsikter? 🙁 (vad är islamism egentligen, verkar betyda nåt unikt för varje random person…)

 27. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Magnus, det finns källor som säger hon var 6, och det finns andra källor som säger hon var runt 20..så jo hon kan ha varit allt mellan dessa åldrar

 28. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Du visar hur ointelligent du själv är när du får för dig att sex mellan vuxna samkönade par är detsamma som sexuella övergrepp på barn. Och hur är det förenligt med ditt engagemang mot pedofili när du konstaterar att enligt vissa hadither hade Muhammed sex med en flicka som var sex år. Du är så inkonsekvent att du blir patetisk.

  Vad har dina sexuella intressen med att göra vilka rättigheter dina medmänniskor ska ha. Många heterosexuella håller på med analsex men har trots det rätt att vigas av imamer.

  Lol..nu vet du varför för mkt analsex är farligt för dig 😉
  Jag har redan frågat saker om åldrar och om kön, skönt å se att du undviker frågorna. Analsex är inte tillåtet enligt islam, även mord är inte tillåtet ändå har vissa vigts av muslimer…

  Vem avgör vem som är brottsling. Det är inget brott i Sverige att ha homosexuella relationer menllan vuxna. Men tydligen har folk rätt att kasta alla muslimer i fängelse och kalla alla muslimer för brottslingar. Men då gastar du om islamofobi. Du visar inte den respekt mot andra grupper som du kräver andra ska visa dig.

  Jag håller mig till svenska lagar, och hoppas i framtiden att vi återgår till de lagar som förbjöd vissa äckliga och djuriska fasoner.
  http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php
  Sådana här djuriska akter begås helt öppet av dina vänner i andra länder 😉

  ”Vart står det i Koranen att Muhammed gifte sig med en 9-åring? Så låg är ditt kunnande om islam, genant..”

  Så låg är ditt eget kunnande om islam att du blåljuger om att Muhammed faktiskt gifte sig med ett barn.

  Jag väntar på att du ska visa mig att Koranen säger att MUhammed gifte sig med en 9 åring..om jag ljuger, så är det väl inte så svårt att visa mig? Genant hur oärliga rumpnissarna är när det gäller att tillvarata sina intressen..tsk tsk tsk

  Bättre fly än illa fäkta hahahahaha 😉

 29. Magnus
  Magnus 25 januari 2011

  Bahlool: “Magnus, det finns källor som säger hon var 6, och det finns andra källor som säger hon var runt 20..så jo hon kan ha varit allt mellan dessa åldrar”

  Men om Aisha var 6 år är ju det ett uppenbart fall av vad man idag kallar pedofili, eller hur? Muhammed var i så fall en pedofil. Varför vördar man en pedofil? Hur kan en pedofil vara utvald av gud om inte denne gud själv var och är en pedofil?

 30. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Om och ifall spelar ingen roll för de källor jag tror på säger att hon var runt 20. Så vad du kallar det är din ensak och det säger så mycket om de fiender till islam som finns, ni föredrar att ta det dåliga och vill inte se sanningen 😉
  Vidare fanns inte begreppet pedofileri. Enligt svensk rättspraxis så kan du inte dömas för ett brott som inte är ett brott. Så om det inte var brottsligt att vara “pedofil” på den tiden och om (något han inte gjorde) han hade varit med en tjej som var 9 år gammal, varför döma honom enligt vår rättspraxis från idag? Ingen normal människa gör det. Förr var det lagligt att ha slavar, inte sitter vi här och säger nu ska vi döma alla våra svenska förfäder för detta, eller för att de hade människooffer, det är för att de var produkter av sin tid.
  Så hela din frågeställning är fel för du utgår ifrån något som inte stämmer..för att 1 Han var inte med en 9 åring, 2 dagens lagar och värderingar kan inte tillämpas på ett samhälle från 600 talet.
  Inte ränner vi runt och säger att svenskarna var nazister för att de samarbetade med Nazityskland, för de var produkter av sin tid.

 31. Adam
  Adam 25 januari 2011

  Bahlool, vad gör du?! Du vet att du inte kan använda bra och logiska argument emot islamofoberna?? Vad ska de nu använda för lögner för att kunna fortsätta hata islam?

 32. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  hahaha wallahi inavlade hela högen..suck..en av Lots folk har för mkt anus i skallen så han börjar dilla om saker som bevisar för mig vaför Allah förbjudit dessa djur

 33. Magnus
  Magnus 25 januari 2011

  Bahlool: “Om och ifall spelar ingen roll för de källor jag tror på säger att hon var runt 20. Så vad du kallar det är din ensak och det säger så mycket om de fiender till islam som finns, ni föredrar att ta det dåliga och vill inte se sanningen”

  OK, då ljög du alltså när du skrev att hon kunde ha varit mellan 6 och 20 år; hon var ju alltså egentligen 20 år hela tiden.

 34. Adam
  Adam 25 januari 2011

  Wow vad irriterande folk kan vara, du ser väl att han litar på de källor som säger att hon var 20? Inte att hon måste ha varit 20…

 35. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Hur ljög jag när jag skrev så här:

  Magnus, det finns källor som säger hon var 6, och det finns andra källor som säger hon var runt 20..så jo hon kan ha varit allt mellan dessa åldrar

  OM du läser vad jag skrev så står det klart att det finns källor som säger…inte att hon var 6 utan att vissa källor hävdar att hon var 6, medan de mest logiska och mest sanna är de som säger att hon var runt 20. Det är du som hävdar att han var pedofil, så bevisbördan ligger hos dig. Jag förstår att du föredrar att se det negativa..men sanningen är lite mera komplex än så 🙂
  ps: att hävda folk är lögnare när de ger dig fakta är väl ändå att ta i?

 36. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  hehe Adam och du ville ha såna på din blogg 😉

 37. Adam
  Adam 25 januari 2011

  Haha ja börjar nu ångra mig lite efter att ha sett de här tröga idioterna kommentera här. Påminner mig om hur jag kände efter att jag skrev ”Dn Skäms!” och ”Katolska Kyrkan säger emot bibeln!” 🙁

 38. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  fick du alla kristna fanatiker efter dig eller 😉

 39. Adam
  Adam 25 januari 2011

  Oh ja verkligen, varenda en kom med antingen ”du förstår dig inte på skapelseberättelsen!!!!” eller ” men vet du vad, det var faktiskt en kristen präst som kom på teorin om big bang” OCH?!! VEM BRYR SIG OM ATT HAN KOM PÅ DEN, STÅR DET INTE I BIBELN SÅ STÅR DET INTE I BIBELN!!!

 40. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  hehehe 😛 men jag tror du och andra muslimer borde satsa på kampen mot sekulärismen inte mot kristendomen..faktum är att de kristna är våra allierade, även om de inte inser det.
  Kristnedomen är rätt död i väst, så det gäller att satsa på kampen mot ateismen och deras kufr, då kan de fåtal kristna vara bra allierade, även om de är otroligt fanatiska

 41. Bog
  Bog 25 januari 2011

  Gud vilka israeler man ser här….Israel fasoner med okunskap.

 42. Adam
  Adam 25 januari 2011

  Du kanske har rätt, det var ju inte så att jag skrev inlägget för att attackera världens kristna, snarare för att föra fram kritik på den utveckling som katolska kyrkan håller på med.
  Dock måste jag fråga en sak, vad är det med SDarna och att säga Islam/muslimer = Nazism?

 43. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  Om du går till deras bloggar, så ser du SD:ares stöd till Israel. De menar att islam är en ideologi. OM du läser större islamofobiska siter och böcker från USA så ser du att det är där det startades, med hjälp av sionistiska pengar. De vill få folk att hjärntvättas att frukta islam. De menar att islam är här för att ta över världen och att den är likvärdig nazismen. Då väst avskyr nazismen, betyder det att de borde hata islam också.
  Bästa är ju att deras rötter själva ligger i just nazismen..dumbasses 😉

 44. Rasul
  Rasul 26 januari 2011

  alltså det är sjukt dem tror att om någon har sagt att Aisha var 9år så är hon 9 år i Sahih Bukhari står det så men allvarligt om man läser denna “Sahih” bok så ser man att denna bok inte är alls Sahih och är fylld med fel…(båda Bukhari & Muslim)

  t.ex i dessa böcker* menas det att Profeten (s.w.s) ville begå självmörd…

  att Allah har fötter och han ska lägga dem i helvetet….

  att Mosa (as) gick emot vad Allah sa…

  att Profeten (s.w.s) visste inte vad han gjorde+ att någon hade gjord magik på
  Profeten (s.w.s)

  Profeten (s.w.s) föräldrar är i helvettet….

  att Hamza (as) drack Alcohol i Imam Ali (as) hus…

  och många många flera lögner….

  många saker i dessa “Sahih” böcker är emot Islam och Koranen och är fabricerade av lögnare och det fanns gott om lögnare…

  Astagfirullah!

  * antingen i Sahih Bukhari eller Sahih Muslim (kan bevisas)

 45. Danne
  Danne 26 januari 2011

  Det är hur lätt som helst att söka på youtube och hitta imamer som säger att det inte finns en lägre gräns vad gäller giftemål med kvinnor/barn. Och det säger imamer! Dina religiösa ledare.
  Pedofili är därmed ganska öppet accepterat i islam.
  Du förlorar ännu ett argument Ballhål.

 46. Bahlool
  Bahlool 26 januari 2011

  Vad är ballhål? Nåt nytt ord du hittat på? lol..
  Dina kunskaper om islam är och har alltid varit magra. Vad olika religiösa personer säger spelar ingen som helst roll..eller menar du att du är ansvarig för vad din kung säger? En enda Imam följer jag och han hette Fadhallah, resten spelar mig ingen roll och hade du haft någon som helst kunskaper om islam hade du förstått det här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *