Press "Enter" to skip to content

Arabiska ledare som jobbar för Israel

Hemligt samarbete pressar palestinier – DN.SE.

Många år sedan så menade mina släktingar att alla arabiska ledare, påven, västliga makthavarna, att de alla arbetade för Israel. Jag minns att jag gick på allt det där. Sen växte jag upp och började ifrågasätta detta. Jag tänkte hur kan de jobba för Israel, när de ju så öppet tar avstånd från Israel och även uppmanar till krig mot fasciststaten Israel.

Sedan kom Saddam in i bilden, å ena sidan krigade han mot de krafter som stod emot Israels styre av Mellanöstern och å andra sidan så skickade han raketer mot Israel. Då insåg jag att en arabisk ledare kan göra båda och, han kan tala med kluven tunga. Nu i dagarna får vi det bevisat vad mina släktingar alltid hävdat, de arabiska ledarna, i det här fallet de palestinska, har stött och hjälpt och lytt Israel.

DN visar att den Palestinska myndigheten sålt ut sina medborgare och lytt Israel, och inte fått något i gengäld. Man har med alla medel försökt gå Israel till möts, ett land som gång på gång vägrat gå med på fred och som gång på gång vägrat återgälda dessa tjänster.

Den palestinska saken har i snart 100 år, varit fyllt av arabiska ledares svek, personer som gång på gång sålt ut den och sålt ut muslimernas land för att få Israels och USAs stöd. Några arabiska stater har gått med på fred med Israel, för det har de belönats. Egypten får drygt 1 miljard US dollar, för att behålla freden, samtidigt som deras arabiska grannar, i Gaza, förvägras byggnadsmaterial och skrivdon på grund av Israels embargo. Saudiarabien erbjuder Israel sitt luftrum, så de kan bomba Iran. Listan över de arabiska ledarnas svek kan göras lång. Vi kommer nog i framtiden se många fler svek.

Man har gång på gång bekämpat Hizbollah och Iran, de enda som stått emot Israels kontroll. Palestinierna har svikits av sina ledare, men de har muslimernas stöd.

9 Comments

 1. Thomas
  Thomas 26 januari 2011

  Alla jobbar för Israel? Du kanske borde läsa här:

  http://www.wikipedia.org/wiki/Paranoia

  Dags att du lägger in dig och får lite vård, innan du börjar oroa dig över att utomjordingarna skall kidnappa dig och sno din hjärna. Fast det skulle man kunna tro att de redan har gjort.

 2. Bahlool
  Bahlool 26 januari 2011

  Jag är inte paranoid men du verkar vara..du döljer ju tom din email hahahahaha..rätt genant att anklaga andra för saker du själv håller på med? 😉
  Vi vet att Israel styr USA. AIPAC är rätt kända för det där.
  Vi vet att Saudiarabien erbjudit Israel att bomba Iran genom saudiskt flygrum. Vi vet att länder som Egypten och Jordanien och TUnisen hade avtal med Israel. De fick miljarder för att hålla tyst..så hur kan en arab svika en arab hur kan en muslim svika en muslim om de inte fick betalt för det? Grattis ditt försök att spela smart slog tillbaka mot dig själv..om andra idioter som stödjer Israel är som dig, då är segern inom räckhåll 😉

 3. Thomas
  Thomas 28 januari 2011

  Nej du har rätt, det enda som kan få en muslim att svika en muslim är pengar. Det är ju det enda som de bryr sig om.

 4. Bahlool
  Bahlool 28 januari 2011

  Makt, pengar, sådana saker kan få inte bara muslimer utan vem som helst att svika, även sina egna syskon..se Adams a.s barn.
  Det är den mänskliga naturen och Shaitans makt över oss

 5. Thomas
  Thomas 28 januari 2011

  “spela smart”? Hur gör man det? Vore bra om du lärde dig korrekt svenska så att man förstår vad du menar.

 6. Thomas
  Thomas 28 januari 2011

  Suck….det är inte alla som gör allt för pengar. Du har tydligen mycket kvar att lära om livet. Ha det bra.

 7. Bahlool
  Bahlool 28 januari 2011

  Lol makt korrumperar..ett fåtal skulle inte frestas av det. Du är den sorten av människor som talar mkt, fram tills du blir testad 😉

 8. Bahlool
  Bahlool 28 januari 2011

  Korrekt svenska? Alla andra förstår mig..kanske du som är för dum, as usual? Spela smart är en person som är dum/okunnig och spelar smartare än vad han eller hon är.
  Måste jag verkligen förklara allt för dig?..sigh

 9. Nationalist
  Nationalist 03 oktober 2012

  Jag som svensk nationalist måste erkänna att jag skäms över pajasarna här ovan. Att avfärda detta med ord som paranoia är ta mig fan helt otroligt. Varför tycka när ni inte vet? Och jo, pengar korrunperar alla folslag, t ex svenskarna. Individualismen i det här landet har gjort att det enda ni behagar sätta er in i är det sionisterna vill att ni ska in i, nämligen er nya platt-tv samt att muslim och araber minsann är roten till allt ont. Tack för det mycket sena ordet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *