Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Först kom Obsession och jihad..

Ett inlägg jag haft sedan början av 2010 handlar om vem som ligger bakom propagandan mot islam. Under 2008 så spenderade Clarion Fund i USa, miljoner US-dollar på att leverera runt 28 miljoner DVD filmer till amerikaner, för att skrämma och varna dem för ”radikal islam”. Filmerna levererades lagom till valspurten för att få folk att rösta ”rätt”.

Clarion Fund gjorde under 2010 klart en film som heter Obsession, Radikal islams krig mot väst. I denna film försöker man varna för ett Iran som har kärnvapen, detta Iran skulle vara ett hot mot väst och världsfreden. Enligt denna film har Iran ”terroriserad världen i 30 år”. Enligt tidningen Atlantic, så vill denna film få ”naiva amerikaner tro att B52 bombare fyllda med radikala jihadister snart ska bomba kyrkor”.

En tidning undrade hur det kan komma sig att denna organisation hade råd att skänka bort alla dessa DVD skivor? Så man tog reda på vem som låg bakom. År 2008 fick man in 18 miljoner US-dollar ”gåvor”. Man kunde inte ta reda på av vem då det var hemligt. Så man gick vidare för att titta på vem som låg bakom Clarion Fund.

Enligt en medierapport från 2008, så såg man att Aish HaTorah låg bakom Clarion Fund, enligt en reporter vid namn  Goldberg, så beskrev han dem som :” En av de  mest fundamentalistiska rörelserna inom Judendomen idag.”

Jag önskar ni tar er tid att se programmet. Se bildspelet hur de visar upp muslimerna. Hur de visar brända amerikanska flaggor. Dessa bilder skrämmer alla som tittar på dem, särskilt de naiva amerikanerna. Lyssnar man på budskapet så ser man att terrorn kommer från den muslimska världen, man ser ingenstans att offren för terrorn är just muslimerna. Att de som utövar terrorn är USA och Israel. Man gråter tårar över antisemtism men dessa judar sprider fanatism och hets mot islam och muslimer.

På filmen ser man många av de slogans som används idag av islamofoberna. Så här ser man vart de får sin propaganda ifrån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.