Press "Enter" to skip to content

Wolf Blitzer mot David Duke

David Duke, ökänd rasist från USA, går in i närkamp mot  Wolf Blitzer, en av CNNs mest kända reportrar. Man kan tycka vad man vill om David Duke, men det han säger har han belägg för, jag har följt hans karriär i några år nu och även om jag avskyr hans värderingar, så har han stor sanningshalt i dem.

CNN är ökänt för sitt stöd för Israel och sin svartmålning av Islam och muslimerna, och här belyser David duke hur det kommer sig. Väl värd att titta på, 7 minuter är filmen lång men kan ge lite förståelse för hur USA ser på den muslimska världen, och varför de gör det. Vem ligger bakom krigen mot Islam, vem bär ansvaret för massakrerna på barn i Irak och Pakistan, varför dör unga amerikanska och svenska soldater i Afghanistan?

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *