Press "Enter" to skip to content

En journalist får fnatt och slår hammaren på spiken om islamofobi och terrorism

Väl värd att se och lyssna på, när en journalist förklarar vem fienden är, inte är det Islam, inte heller är det muslimerna, men en gren, en gruppering inom islam, som inte bara angriper islam innifrån, men även skapar kaos med andra religioner och ökar hatet mot Islam och muslimerna.

Idag hade svt en dokumentär (rätt fientligt inställd till religiösa) som hette Koranen, i den kom man fram till att wahabiterna investerat 100 miljarder dollar, på att sprida sitt gift i världen. Är det då så konstigt att så många hjärndöda konverterat?

Titta på filmen, och öppna upp ögonen.

The Single Truest Political Rant Ever to Appear on Morning Television.

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *