Press "Enter" to skip to content

Rick Sanchez – ännu ett offer för sionistisk medias maktfullkomlighet

Än en nyhetsankare blir sparkad i USA för att han talat ut emot den makt som judar har i media. Rick Sanchez, kan ni se här knäcka rasistpastorn som ville bränna upp Koranen, nu är han sparkad för att han hävdar att vissa judar i media inte kan relatera till honom som hispanic. Kändisar som Octavia Nasr sparkades för att hon var negativt inställd till Israel eller varför inte kvinnor som Helen Thomas, som satt som reporter i Vita Huset i årtionden och var del av inventarierna.

Än en gång försöker israeliska spioner spionera på sin bästa “vän och allierade” USA, det här har nämnts, i små notiser, några gånger, men har alltid tystats ner. Frågan är vad hade hänt om de här personerna var muslimer? Skulle inte även vi i Sverige se stora rubriker? Nu höjer ju västvärldens underättelsetjänster säkerhetsläget, för att man fått uppgifter om att wahabiterna i Pakistan och Afghanistan TALAT OM, att anfalla västliga städer, LoL?

Man har alltså inga konkreta bevis, utan man har avlyssnat dessa galningar och då har de talat om att man borde anfalla västs huvudstäder, wow..Så enligt den logiken borde man nu varna för judisk terrorism, nu när så många spioner för Israel återfinns i Europa.

Judar Styr Media, hävdar Rick Sanchez

Gaza”kriget” startades av Israel, det här är något jag skrev om men som mediabruset i Sverige undvek att ta upp, man gav hela skulden till Hamas och “glömde” att Hamas enbart tröttnade på Israel och gav svar på tal. Det här var nog också en belastning för Rick Sanchez

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *