Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Låt Mellanöstern brinna!!

I några dagar har jag nu följt skeenden i länder som Kuwait, Bahrain och Pakistan. I Kuwait finner vi runt 30% shiiter, i Bahrain finns allt mellan 60-80% shiiter, och i Pakistan drygt 25% shiiter. Dessa länder, allierade till USA, har förstärkt sin gamla förföljelse av shiiterna och nu har man även börjat frånta shiiterna sina medborgarskap, hur man kan frånta en medborgare medborgarskapet övergår mitt förstånd.

I Bahrain har man anklagat människorättsgruppers företrädare för att tillhöra hemliga terrorceller. I Kuwait anklagar man sex personer för att tillhöra en spionring. I Pakistan ser militären på när folk dör av törst eller av skottlossning och beskjutning som Al Qaidah står bakom. Allt det här anses vara en del i det spel som USA och Israel står bakom, där man försöker underminera Irans och shiiternas framgångar på senare år, där Hizbollah varit den mest kända av dem alla.

Hizbollah lyckades med något som ingen muslim lyckades med, knäcka det väststödda och segerrika israeliska armén, något som fick upp ögonen för många muslimer om hur shiiterna slåss för islam medan vi har wahabiterna/talibanerna/salafiterna som istället slåss mot muslimerna. Irans trots mot väst har även det lett till att allt fler muslimer börjat vända sig till Iran och shiiterna i sitt sökande efter paradiset och en enande front mot västs hegemoni.

I Förenade Arabemiraterna har man sedan några år sparkat ut shiitiska libaneser ur landet, i ett land med runt 30% befolkning tillhörande den shiitiska grenen av islam.

Rädslan för att Iran kan sätta hela Mellanöstern, ja hela världen i brand har skrämt upp de totalitära makthavarna, min far arbetade för några av dessa makthavare i Arabemiraterna och han har berättat om hur shiiter döljer sin tro och svär åt shiiterna när de sitter med dessa makthavare, han har berättat om hur han som shiamuslim angreps, hånades och häcklades till den grad att han till slut fick nog och började jaga en av dessa personer.

I Libanon ser vi hur Hizbollah gång på gång provoceras av grupperingar som stödjer USA och de arabiska makthavarna. I Egypten förföljs shiiterna och fängslas de, i Jordanien hör vi deras förrädarkung varna för en shiitisk halvmåne, från Iran till Irak till Syrien och Libanon. Medan shiiterna i Iran och Libanon talar om en förenad kamp mot västs frammarsch, ränner våra kära sunnitiska ledare runt och angriper shiiterna. Historien har åter igen repeterat sig.

Frågan är, är shiiterna en fara för muslimerna? Är shiiterna en fara för sunniterna? Är shiiterna en fara för Mellanöstern; eller är shiiterna en fara för makthavarna som stöds av USA och Israel? Är kanske shiiterna en fara för de sunniter som tillhör wahabismen och som låtit muslimerna förblöda i snart 200 år, eller så är shiiterna en fara för ett Mellanöstern styrt av diktatorer som Mubarek och Faisal och Abdullah och gud vet vad de slavar till USA nu än heter. I åratal har man missbrukat sin makt och låtit massorna förblöda för att USA och Israel ska få ännu mera makt över Mellanöstern. Medan Palestina är ockuperat, medan shiiterna mördas, så sitter dessa svin på sina tron och sina stolar och lyder USAs alla befallningar.

Låt Mellanöstern brinna, låt helvetet börja, låt massorna revoltera, låt kungarna och diktatorerna falla, för detta har spelats upp dussintals gånger de senaste 1400 åren, och även om shiiterna för det mesta förlorat sina liv och kriget, så har de ändå under dessa tider hjälpt skapa nya riken och nya dynastier. Låt oss börja om från början igen.

Länge leve ett förenat Mellanöstern.

Shia crackdowns in Middle East – Middle East – Al Jazeera English.

10 kommentarer

 1. AHLAM 22 september 2010

  Allah jonsor er islam, Må Allah (SWT) stärka shiamuslimerna över hela världen och må Gud belöna dom med det högsta i paradiset för deras lidande i denna värld, amin!

 2. libanesen z 22 september 2010

  Nu måste du erkänna att vi e bäst:P

 3. Bahlool 22 september 2010

  vilka är bäst? Hizbollah ja..och de är saade (nasrallah) därmed är han ursprungligen från Irak 😉

 4. libanesen z 22 september 2010

  hahaha är sayedhassan nasrallah ursprungligen från Irak ? vad yrar du om människa

 5. Bahlool 22 september 2010

  men tjockissss vart kommer alla sayyids ifrån?

 6. libanesen z 22 september 2010

  eeh från saudi arabien, eftersom profeten mohammed e från kuraysh,tjock kan du va själv

 7. Bahlool 22 september 2010

  ja men Imamerna spreds från Irak 😛 och Saudiarabien är också irakiskt muahah 😉

 8. AHLAM 22 september 2010

  Sayd hassan nasrallah är LIBANES! Punkt slut 😉

 9. Bahlool 22 september 2010

  lol snart är väl fadhallah och musa sadr också libaneser??? VART FÅR NI ALLT SÅNT IFRÅN :PP

 10. z 24 september 2010

  Får mig att tänka på Julia Boutrous’s låt ” ya thowar al ard” . Lyssna på den jättebra! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *