Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Pakistans offer för översvämningen får ingen hjälp om de är shiiter

Rapporter kommer ut från det översvämningsdrabbade Pakistan om att shiitiska byar tas bort från listan över behövande. Ansvariga, med all säkerhet wahabiter, sprider inte bara hat mot shiiterna utan har även ansvaret för att sätta upp listor över vilka byar som är mest drabbade, några av byarna är till övervägande del shiitiska och dessa beklagar sig över att de inte ens fått en flaska vatten.

Denna heliga månad, månaden Ramadan ska lära oss läxor om tålamod, förlåtelse och förändring, något som våra kära wahabiter inte tagit till sig.

När en muslim ska slakta ett djur, ska han ge det vatten och mat, men här märker man att wahabiterna inte anser shiiterna vara bättre än djur.

Pakistani Flood Relief Officer ‘Ignores Shia Village Population’.

6 kommentarer

 1. AHLAM 07 september 2010

  Stagfarallah 🙁

 2. bashar 07 september 2010

  Vad vidrigt!

 3. life 07 september 2010

  äckliga jävlar

 4. N 08 september 2010

  Herregud, hur kan de ha hjärta och samvete att göra så? Speciellet under Ramadan också. InshAllah kommer de få stå till svars för det här.

 5. Bahlool 08 september 2010

  Påminner om imam Ali, som under slaget med både Muawiya (en vi anser är likvärdig en kafir) och med khawarij (dåtidens terrorister) gav dem vatten när de törstade..ändå var de hans dödsfiender..

 6. z 08 september 2010

  sällan vi shiiter ska förtryckas då:S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.