Press "Enter" to skip to content

Nu ljuger DN också..

Sedan många år har Iran bestämt sig för att inte verkställa avrättningar med hjälp av steningar, något som västvärldens medier försöker dölja. Någon vecka sedan var det Aftonbladet som ville slå mynt av folks fördomar om islam och Iran, så de startade någon slags kampanj, för att stoppa stening av brottslingar, rätt kul att stoppa något som inte ens finns?

Varför dessa demonstrationer om en person, som är dömd till allvarliga brott i ett land som Iran? Vart var demonstrationerna för alla de som dömdes till döden i USA? Där döms folk till döden på daglig basis, och straffen är lika hårda, dödsdomar genom gas eller med hjälp av elektriska stolen. Är man emot dödsstraff så ska man väl vara konsekvent i sin avsky? Men nej, man är inte emot dödsstraff i sig, utan man är emot dödsstraff i länder som Iran. Att hävda att Sakineh kommer dödas genom stening är befängt, när Irans högsta rättsliga organ sagt att stening inte får förekomma, man har i några år nu stoppat stening.

Vad är agendan bakom det här? Varför denna propaganda mot Iran? Ska vi verkligen falla för dessa tricks såsom vi föll för dem när de användes mot det “hemska” Irak? Vart är demonstrationerna för Gaza? Vart är demonstrationerna för Guantanamos offer? Vart är demonstrationerna för muslimer som lider, mördas, torteras runtom i världen?

Bra propaganda..Bra uppslutning..nu får vi bara vänta på att någon skriver sanningen för en gångs skull? Att ta upp islamiska eller muslimska visar vilka fördomar man anspelar på..

Jag vet inte om denna dam är oskyldig, och jag vet inte om hon förtjänar döden, men jag vet att man ljuger när man hävdar att man demonstrerar mot steningen av henne, för stening finns inte längre i Iran.

Protesterna växer mot barbariska dödsdomar i Iran – DN.se.

5 Comments

 1. Rasul
  Rasul 29 augusti 2010

  Länge Leve Islamiska Republicen Iran!

  the blood in our veins is a gift to our leader.

 2. victor
  victor 29 augusti 2010

  Ska man vara sanningsenlig så används i praktiken varken gas eller elektriska stolen i USA längre.

 3. Bahlool
  Bahlool 29 augusti 2010

  spruta då hahah..och du har fel victor :)))
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Gaskammare
  Där står det att vissa stater har gaskammare

  Den senaste att avrättas i elektriska stolen var Paul Warner Powell som avrättades i Virginia den 18 mars 2010 för ett mord och en våldtäkt begångna 2000. Användandet av den elektriska stolen har minskat drastiskt i USA och det är endast ett fåtal delstater som använder den elektriska stolen som avrättningsmetod.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Elektriska_stolen

 4. Amaj
  Amaj 29 augusti 2010

  Maashallah!

  Mycket bra sagt och sannerligen har propagandans ansikte återigen förlorat sin mask för att visa sitt sanna JAG. Det skamliga är att människor utan insikt varken bryr sig eller förstår vad allt detta handlar om. De är snabba i att döma, men sakta i att rannsaka sanningen bakom saker som detta.

  Bra att du framför detta för de okunniga och jag hoppas verkligen (Inshallah) att detta öppnar människors stängda ögon och förstår sanningen som egentligen finns rakt framför deras ögon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *