Press "Enter" to skip to content

Det glömda Pakistan

När katastrofen drabbade Haiti, fick jag skäll för jag menade att det var för mycket uppmärksamhet med Haiti. Nu ser man att jag, återigen, hade rätt. Vart är uppmärksamheten när det gäller Pakistan? Man når med knapp nöd till de mål man satt upp för att hjälpa de drabbade. Haiti drabbades hårt, än idag omnämns det i media, medan man nästan helt glömt bort Pakistan.

Samma sak skedde när en jordbävning drabbade Pakistan, folk frös ihjäl flera år senare, för att de inte hade fått tillräcklig med hjälp. Medan man hade skickat 17 gånger så mycket pengar till Tsnumamins offer. Ja jag anser att det var fel av muslimer att hjälpa Haiti och jag anser att de pengarna hade gjort mera för offren i Pakistan.  När jag nu talar med både, muslimer och ickemuslimer, så är jag den ende jag känner till, som skickat några som helst pengar dit. Genant. Jag försöker undvika att svära, men alla ni, muslimer som ickemuslimer, som ansåg jag var omänsklig, vart är er mänsklighet nu?  F U C K YOU.

När ni idioter tänker på muslimerna lika mycket som ni tänker på ickemuslimer, det är den dagen jag börjar bry mig om vad ni tänker och tycker.

Islamic Relief Sverige samlar in pengar genom en enkel sms-tjänst. SMS:a ordet IRH P50 till numret 72970 så donerar du 50 kr. För större bidrag så kan du donera 100 kr SMS:a ordet IRH P100 till numret 72970. För att donera 200 kr SMS:a ordet IRH P200 till numret 72970…OBS! Glöm inte mellanslag efter förkortningen IRH när du skickar ditt SMS.

Uppdatering kl 7:
Kan inte sova så sätter på teven och ser på svt1 där man talar med experter om Pakistan och en av dem säger samma sak, att man har fördomar mot Pakistan och därför skänker man mindre, medan man skänkte stora belopp till Thailand för att många svenskar varit där. Alla människor är lika värda? Yeah right.

Kamp för att rädda stad från vattnet – DN.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *