Press "Enter" to skip to content

Ingen vers har uppenbarats utan att Ali kände till anledningen

Sulayman al Ahmusi förmedlar från sin far att Ali ibn Abi Talib sagt:

“Vid Gud! Ingen vers (i Koranen) har någonsin uppenbarats utan att jag kände till anledningen till att den uppenbarades och vid vilken plats och vem versen handlade om. Sannerligen, min Herre har tilldelat mig ett vist hjärta och en talande tunga.”

Sulayman al-Ahmusi narrated from his father that `Ali said:

“By Allah! No verse was ever revealed except I knew the reason for which it was revealed and in what place and concerning whom. Verily my Lord has bestowed upon me a wise heart and a speaking tongue.”

När som jag känner svaghet i hjärtat, när som jag känner mig vilsen, när som jag känner tvivel, då finner jag dig och ditt namn framför mig. Ya Ali, inta imamun ma3soom, imamun mathloom. Låt inget problem drabba mig och att jag inte kan finna stöd i dina ord och i dig. Ya Ali Madad!

14 Comments

 1. life
  life 03 augusti 2010

  shit vad alla fått fnatt på dig i mimoz blogg:P nej men jag håller med till tusen procent ärligt …

 2. Bahlool
  Bahlool 03 augusti 2010

  who cares lol, jag är hatad av shias, sunnis, wahabis, kristna och judar, jag är hatad av kvinnor som män, homos som straight..den dagen jag bryr mig om vad en fjortis säger eller tycker om Iran eller shia, är den dagen jag går skjuter mig själv i skallen 😉 Jag har talat med henne och hennes vänner i några veckor och jag kan med fullaste allvar säga, jag blir dummare av det..när de skrev på msn brukade jag spela att jag inte var närvarande för att inte bli dummare..brrrr..Hon påminner om en tjej jag kände på Lunarstorm, som menade hon kunde allt om Iran och iranier..för hon hade läst inte utan min dotter (har tom loggen kvar nånstans hahaha) när jag knäckte hennes argument såg hon och hennes vänner till att jag slutade vara diskussboss på islamdiskusen…låt fjortisen och hennes vänner hålla med varandra, sanningen är klar..intelligens är allt annat än närvarande hos dessa damer 😛

 3. life
  life 03 augusti 2010

  det som jag blev sur över är att folk har inget annat att klaga på förutom iran. jag är stolt över att staten finns och att de är de enda som vågat stå emot usa och väst. nej du ska ej ta åt dig det bra, keep it cool haha

 4. Bahlool
  Bahlool 03 augusti 2010

  lol japp rätt retligt som om iran inte har nog med fiender, nu ska även deras “shias” visa okunnighet..dumbasses..jag bröt med min allre bäste vän, pga hans hat för Iran och vi talar om en vänjag haft i över 16 år lol
  Att man kritiserar Iran är en sak att man helt klart tar ställning emot, med okunnighet i bagaget är åt skogen

 5. life
  life 03 augusti 2010

  aa, men du måste fråga en sak..var står du politiskt när det gäller irak och staten

 6. Bahlool
  Bahlool 03 augusti 2010

  jag hatar nationalismen..vad det gäller Irak vill jag att man ska ha en stark regering,k som bryr sig om folket och med hälften så mkt demokrati som nu..nu har vi odågor som styr och odågor som röstar…jag föredrar ett mellanöstern som går längre än EU

 7. life
  life 03 augusti 2010

  vem rösta du på?

 8. Bahlool
  Bahlool 03 augusti 2010

  har inte ens irakiskt medborgarskap hehe..så svårt att rösta..men jag önskar Allah ger mig makten att vara president i Irak på 10 år..fy fan då..

 9. life
  life 03 augusti 2010

  shit är det sant..men vem hoppas du ska styra nu? haha i know im cirious

 10. Bahlool
  Bahlool 03 augusti 2010

  Jag är shia fanatiker så lutar åt jafari eller maliki, men jag avskyr sekterismen som uppstått..ingen av dem som vill bli minister är värt något..vi behöver folk som bryr sig om sitt jävla folk, om sitt jävla land, om att fixa problemen inte om hur många av deras anhängare och släktingar de kan ge jobb och pengar…patetiskt..

 11. life
  life 03 augusti 2010

  hamdulillah för det, aa men de jävla äckliga hycklarna som ammar och muktada är de som fuckar landet. och just det man ska inte glömma ajad alawi som är ex bathi. jag har redan förlorat all hopp när det gäller irak..finns inge sharif bara mailki och alla är emot han,

 12. Bahlool
  Bahlool 03 augusti 2010

  maliki har också sitt gäng som tjänar bra, men han har gjort mkt men han hade kunnat göra så mkt mera..

 13. life
  life 03 augusti 2010

  hur ska han kunna få ngt gjort när alla är emot honom? jag hyllar honom för det han gjort hitills..ingen annan jävel låter han bygga elr ngt..ingen vill göra ngt som gynnar hans namn. jävla hycklarna..aja jag har huvudvärk till max nu, ska iväg panodila..take care and sleep tight

 14. Bahlool
  Bahlool 03 augusti 2010

  det är ju problemet med såna demokratier..alla vill störa den andre..för det kan leda till att de får röster eller stöd..patetiskt demokratiskt system..god natt sis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *