Press "Enter" to skip to content

Wahabiterna firar Ramadan med kärlek till barn och kvinnor

Hundratusentals shiiter har pliktat med livet i Irak och några få dagar innan Ramadan ser vi att det inte är slut på det lidandet. Över 30 shiiter, mestadels barn och kvinnor, mördades när de inhandlade kläder och mat på en marknad i staden Kut.

Wahabiterna har en förkärlek för att mörda barn och kvinnor och detta året är inte annorlunda. Enligt irakiska siffror är runt 80% av alla offer i Irak, shiiter. Deras brott är att de tillhör en religiös grupp i landet som jagats och mördats i 1400 år. Detta för att de stött och hjälpt Profetens familj i sin kamp mot förtryck och orättvisor. I Pakistan har de jagats ändå utgör de 25% av befolkningen. I Afghanistan mördade Al Qaidah och Talibanerna över 8000 hazeris, shias, våldtog deras fruar och döttrar och försökte utrensa alla länkar till shiiterna i landet.

När en människa mördar oskyldiga under Ramadan eller kort före eller efter Ramadan, visar det på en otrolig omänsklighet. Jag kan inte sluta fråga mig, vart deras hjärtan är, vart deras barmhärtighet är. Jag kan inte sluta förvånas över att en muslim kan gå så långt ner till den här nivån, där man skadar oskyldiga. Må Allah förbanna er.

Minst 30 dödade i attack mot marknad – DN.se.

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *