Press "Enter" to skip to content

Afrikanska immigranter blir bortförda med våld

I Frankrike brukar presidenter få större stöd när de klankar ner på invandrare och muslimer, det har President Sarkozy tagit till sig och när som han ser att opinionsundersökningar visar att han ligger risigt till, då brukar han ta till extremt våld eller extrema uttalanden för att höja stödet bland fransmännen.

Några dagar sedan klagade han på romerna/zigenarna. Burkaförbud och nu även afrikanska immigranter, som slängdes ut på gatan, för att göra plats för nya hus och byggnader, ses här föras bort med våld. De mestadels kvinnorna och barnen rör upp djupa känslor även i den mest kallhjärtade av människor.

Detta är hur den demokratiska republiken Frankrike behandlar barn och kvinnor, kan vi då förvänta oss att de ska vara rättvisa mot muslimerna, den största gruppen muslimer finns i just Frankrike. Polisen har blivit anmälda för övervåld.

Nu skriver DN också om det här.

13 Comments

 1. Kato
  Kato 03 augusti 2010

  Övervåld? Jag ser det inte. Tycker snuten är nästan för försiktiga. Efter att ha läst om det i DN förväntade jag mig att demonstranterna skulle bli Rodney Kingade.

 2. Bahlool
  Bahlool 03 augusti 2010

  folk som svimmar, barn som gråter och dras iväg, havande kvinnor som behandlas som boskap? Jag och många med mig ser övervåldet..

 3. Björn
  Björn 03 augusti 2010

  En folkhop begår brott, polis kommer dit för att avbryta detta. Att personer i hopen är gravida och/eller har med sig små barn innebär… att polisen ska åka därifrån? De gjorde inte som de blev tillsagda och blev bortsläpade. Inte ett slag eller pepparsprej syntes till från polisens sida. Inte konstigt att DN inte ville länka till filmen – då hade det ju blivit svårt att trycka igenom en snyftare.

 4. Bahlool
  Bahlool 03 augusti 2010

  Begår brott för att de är hemlösa och lever på gatan? Du förstår väl att det finns brott och det finns brott? Märks att ni SD anhängare har mycket barmhärtighet i er..

 5. Kato
  Kato 03 augusti 2010

  Till dig och många med dig – lägg av.

  Min fokus låg på polisen och inte demonstranterna. Här har dom verkligen dragit på sig silkesvantarna. Dom är väldigt medvetna om kameran. Jag ser inte en rörelse som kan tolkas som övervåld.

  Franska polisen är bland dom värsta i Europa. Detta är ett skolboksexempel på hur en skara ska skingras. Att publicera en sån video och skrika varg kommer bara få opinionen att tycka “det är nog ändå inte så farligt som vi trodde”.

 6. Bahlool
  Bahlool 03 augusti 2010

  vad ska vi lägga av med? Folk svimmar inte utan grund..barn gråter inte för att man har silkesvantarna på..

 7. Kato
  Kato 03 augusti 2010

  Lägg av med att söka förtryck där det inte finns.

 8. Bahlool
  Bahlool 03 augusti 2010

  enligt dig finns det inte, och vem är du? Människogrupper, tidningar, filmer, demonstranter ja alla säger att det finns, förutom du och Sarkozy då alltså

 9. Kato
  Kato 03 augusti 2010

  Vem är jag? Ingen. Jag är inte känd, inflytelserik eller har inte min egen blogg.

  Förlåt min förmåga att se och bedöma själv, jag gör ofta såna dumheter. Du kanske har rätt, jag bör nog låta massmedia tänka åt mig.

 10. Bahlool
  Bahlool 03 augusti 2010

  Nope sa inte massmedia, men jag har en annan bild så varför ska jag ta din bild av vad som händer som den allenarådande?

 11. Kato
  Kato 03 augusti 2010

  Massmedia: Tidningar + Filmer.

  Varför ska du ta min bild? Dito.

  Ta inte min bild av vad som har hänt. Titta på filmen igen. Efter att ha kritiserats för detta ingripande blir det lättare för franska polisen att vifta bort även välgrundad kritik. “Dom fördömer oss vad vi än gör, då gör vi som vi vill”.

 12. Bahlool
  Bahlool 03 augusti 2010

  Jag ser hur kvinnor och barn gråter och lider, då ska man kritisera. Bara för att man är rädd för att polisen inte tar åt sig, ska man väl inte sluta kritisera? Kritiken är berättigad det här är inga våldsamma demonstranter som behandlas värre än djur..vi kan väl vara överens om att vi inte är överens..

 13. Kunta Hinte
  Kunta Hinte 04 augusti 2010

  Polisen daltade med dem. Jag ville se pepparspray och batonger som de brukar använda för att upprätthålla ordningen. Inse vilka som har gjort fel och vilka som ska åtgärda skiten.

  Ska man komma undan med allt bara för att man håller i en unge? Tyvärr var polisen mer än väl medveten om att de blev filmade, därav daltandet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *