Press "Enter" to skip to content

Wahabis uppmanar vuxna män att bli ammade av främmande kvinnor

Att wahabismen/salafismen är depraverad, det vet vi. Att wahabismen är så här depraverad, det visste vi dock inte. I några år har wahabitiska “lärda” diskuterat hur man ska kunna kringgå islams regler om segregation mellan könen. Man menar att ifall kvinnorna ammar främmande män, då blir de ju del av den närmaste familjen och kan då vistas i kvinnans närhet, utan att bryta mot islams regler. Dessa lärda skiljer sig åt hur det här ska gå till, vissa menar att kvinnorna ska pumpa ut mjölken och servera den till männen i ett glas, och återigen andra menar att männen ska kunna suga på kvinnornas bröstvårtor för att få mjölken i sig.

Nej, jag lovar, det är är inget skämt, utan det här är verkligen något som upptagit wahabiternas högsta lärdas tid de senaste 3 åren. Ingen av dem tänker på terrorismen de bär skulden för, eller på hur de kan förbättra människornas liv, nej de tänker på hur man ska kringgå lagarna om åtskillnad mellan könen. En busschaufför i en saudisk stad lyssnade på dessa lärda och uppmanade en lärarinna att ge honom sina bröst så han kunde suga på dem, för att han ska kunna vistas i hennes närhet..En kvinna i 70 års åldern dömdes till piskrapp och fängelse, för att två män som kom med bröd till henne fanns i huset när den religiösa polisen kom till huset.

Ja, världen är en ding ding värld..den wahabitiska världen är en helt sjukt ding ding värld. Må Allah skydda oss för den wahabitiska cancern.

ps: En lärd på Al Azhar (sunniislams främsta lärosäte) har även han anammat denna idé och uppmanat män att få i sig mjölk från kvinnor som inte tillhör familjen, så att man kan kringgå reglerna om åtskillnad mellan könen. Suck?

Saudi Clerics Advocate Adult Breast-Feeding.

2 Comments

  1. Tasnim
    Tasnim 19 juni 2010

    Bisarrt & äckligt är orden jag kommer pa i sammanhanget…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *