Press "Enter" to skip to content

Död åt araberna

Den här filmen visar hur en judisk reporter frågar ut judar som firar mordet på de civila fredsaktivisterna som mördades på ship to Gaza. Hon får höra hur de sjunger död åt araberna, död åt vänstern. En annan säger du borde sprängas upp och återigen andra sjunger och firar att de israeliska soldaterna sköt ihjäl civila. Någon försöker slå henne en annan försöker slå en ung kille. Allt filmas men media visar inte det.

När någon muslimsk representant menar att judar borde dödas, då blir det ett ramaskri som leder till att hela nationer tar illa vid sig. Här skryter människor om att alla araber borde dödas, men inget sker, ingen artikel, ingen notis, ingenting på nyheterna här eller där. Alla människor är lika värda, men vissa är mera värda än andra…

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *