Press "Enter" to skip to content

Demokrati i Irak

Sedan många månader är de två största partierna i Irak involverade i en maktkamp om vem som ska leda nationen. Sedan valet i mars, har irakierna väntat på att man ska komma överens om vem som ska leda nationen som statsminister, samtidigt ökar attackerna i landet och de som lider – är irakierna.

En karikatyr visar hur situationen är.
Mannen till höger är politiker och säger jag ska skaffa fram ett bord, mannen i mitten är också en politiker och han säger att han hämtar stolarna, medan mannen till vänster är den vanlige irakiske civile medborgare, han gråter och säger bara träffas för fan!!
Så är situationen i Irak, där de vägrar möter varandra medan folket förblöder.

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *