Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mördaren blir till domare

Dagens skrattretande nyhet är att Israel ska tillsätta en ”oberoende” kommission, och nyheterna håller med, de kallar det verkligen för en oberoende kommission, problemet är bara att det inte är så oberoende, när det är Israel som tillsätter de som ska delta i denna kommission.

Det är som om jag mördar någon och sedan tillsätter min medbrottsling för att vara med i en kommission som ska undersöka händelsen. Det är knappast oberoende för alltid när Israel tillsatt en kommission har denna stött Israels mord och våld. Allt annat än en internationell och verkligen oberoende kommission är befängt. Man kommer att komma fram till att det var fredsaktivisterna som bar skulden, att Israel är oskyldigt och att det var självförsvar..ska vi slå vad?

Israelisk kommission utreder räd – DN.se.

2 kommentarer

 1. Bouzid 14 juni 2010

  Ja jag svär vid Allah att du ljuger!

  Ja tacka amerikaner/kurder som gjort erat finaa lyxiga land, till en av de farligaste och fattigaste länder.ahhaha och förresten majoriteten av irakier är shiter,ni dikriminerar iraqie sunniter genom att de måste byta namn ljuga om sin identitet,rädda att bli fängslad och kidnappad av shitiska fanatiker bara för att man tillhör ahlul sunnah

  amerikaner klär ut sig till araber lägger bomber över shitiska mosker de vet alla …och viola allt skylls på sunniter ,så sluta skyll på oskyldiga irakiska sunnither i din blogg meen okeej du är iraqier du är dum o hatisk :S

  hahah balool dt blir så när man samrbetar med Amerikaner att de till slut hugger er i ryggen 😉

 2. Bahlool 14 juni 2010

  Bouzid om du svär vid Allah så hoppas jag att du vet vad du ger dig in på. Du får tacka vilka herrar du än vill, i slutändan har fler shiiter lidit än sunniter och fler shiiter fått flytta än sunniter, men det är väl vad dina mästare har haft i tankarna? så amerikanska soldater begår självmordsattacker också? 😉
  Jag är kanske irakier men du om någon borde veta vad irakier står för och att de är dumma och hatiska är inget av dem. När dina förfäder fortfarande låg med får, så styrde vi världen med kunskap och vetenskap. Jag är stolt över att vara irakier, du däremot vad är du stolt över? Du bor här och kan inte ens stava de enklaste orden..lol och dubbelol Må du ha en fin och skön vistelse för dina angrepp, ditt hat och dina lögner hos dina mästare i nästa liv..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *